2777
2789

💔سلام پسرم ۲ سالو ۷ ماهشه این رفتارهارو داره میشه بگید اتیسمه یا خیر. خاهش میکنم اگ بلدید ی تایم کوتاهی برام بذارید 😭💔💔 

_ برای لباس پوشیدن پیراهنو از گردنش رد کنم خودش میپوشه . شلوارو بگیرم خودش میپوشه . ولی تنها بگم انجام نمیده

_ در معرض برنامه کودک بوده مدام واسه همین خرف نمیزنه. بابا زیاد میگه. ولی کلمه های مامان تدی هواپیما ماشین باب اسفنجی ،  چی شده. بریم..چند مورد دیگه رو بلده . ولی کم وهروقت بخاد استفاده میکنه

_ از لمس بدش نمیاد و دوس داره نوازشش کنم. ببوسمش. خودشم میاد مارو بغل میکنه و میبوسه . اینم هروقت دلش بخاد

_حافظه خوبی داره 

_ ارتباط چشمی داره ولی اینم هروقت خودش دلش بخاد. باهاش حرف میزنیم نگامون میکنه اونم اندازه ۲  ۳ ثانیه. ولی صداش کنیم چی بشه ک برگرده جوابمونو بده

_گرما و سرمای زیاد ابو دوس نداره و درجه ها نرمال نباشن زیر دوش نمیره

_حرکات تکراری نداره ولی هروقت بخاد خودشو براموئ لوس کنه سرشو چپو راست تکون میده. مثلا براش شعر بخونم از راه دور نازشو بخرم اینکارو میکنه

_از جرخیدن دور خودش خوشش میاد چون سرش کیح میره میفته میشینه میخنده

_با اشاره بهمون نشون میده جی میخاد

_اگ یچیزیو بخاد و بهش ندیم . یا ب خاستش توجه نکنیم برای اینک دلمون بسوزه گریه میکنه .ببینه گریه الکیش جواب نمیده سرشو میکوبه ب زمین ک گریه واقعیش بگیرع ک ما بیاییم و چیزی ک میخاد رو براش انجام بدیم

_شبا بیدار میشه و کلی گریه میکنه

_ قبلا از بقیه فرارمیکرد . الان بهتر شده و با زبون خودش کلی باهاشون حرف میزنه اینم هروقت رو مودش باشه. حوصله نداشته باشه میذاره میره

_    ۱ ۲ ۳ بلده بگه . جند ماه پیش تکرار میکردو بازی میکرد با وسیله ها . ولی یهو دگ نگفت. هنوزم بلده ولی استفاده نمیکنه

_دستور هم هروقت دلش بخاد. درو ببند . مثلا پوشکتو بیار . ..

اینکه کاملا عادیه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا بیچاره اوتیسمه الکی الکی به بچت انگ میزنی عزیز من؟  بچت از منم سالم تر و زرنگ تره که. والله... گوشی و تلویزیون ازش بگیر و مرتب مهد و پارک ببرش. اگ دوست داشتی کار درمانی ذهنی ببر ک خیال خودت راحت تر بشی

نه بابا چرا رو بچه عیب می‌ذاری کارهاش نرمال دختر برادر شوهرم تا 5سالگی زیاد حرف نمی‌زد هر چی هم حرف میزدم باهاش حرف نمی‌زد اونم نرمال فقط یه کم تنبل بود الان دیگه مدرسه میره هیچ‌ مشکلی نداره

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

یا شناختی از بیماری اتیسم ندازی یا واقعا اینو گفتی که ما بخندیم عزیزم بچت کاملا عادیه

دیشب رفتیم دکتر روان پزشک. تا رفتیم تو گفت بذار بچت بازی کنه. بعد گفت جی شده . گفتم تمرکز ندازه زیاد برنامه مودک دیده. هی اینارو میگفتم هی میکفت مطمئنی ؟ دقیقه سوم ویزیت گفت متاسفانه اتیسمه!!!من مردم همونحا زدم زیر گریه گفت تو باید دگ قوی باشی !!! از دیشب کار منو پدرش گریس . این ادم سنکدل بیسواد با ما کاری کرد ک دیشب خاب نداشتیمو امروزمونم با کریه شروع شد. اینقد سرمو مردم تو بالش حیغ زدم گلوم از درد داره میترکه.. بنظرت برای خنده گذاشتم؟