💔سلام پسرم ۲ سالو ۷ ماهشه این رفتارهارو داره میشه بگید اتیسمه یا خیر. خاهش میکنم اگ بلدید ی تایم کوتاهی برام بذارید 😭💔💔
_ برای لباس پوشیدن پیراهنو از گردنش رد کنم خودش میپوشه . شلوارو بگیرم خودش میپوشه . ولی تنها بگم انجام نمیده
_ در معرض برنامه کودک بوده مدام واسه همین خرف نمیزنه. بابا زیاد میگه. ولی کلمه های مامان تدی هواپیما ماشین باب اسفنجی ، چی شده. بریم..چند مورد دیگه رو بلده . ولی کم وهروقت بخاد استفاده میکنه
_ از لمس بدش نمیاد و دوس داره نوازشش کنم. ببوسمش. خودشم میاد مارو بغل میکنه و میبوسه . اینم هروقت دلش بخاد
_حافظه خوبی داره
_ ارتباط چشمی داره ولی اینم هروقت خودش دلش بخاد. باهاش حرف میزنیم نگامون میکنه اونم اندازه ۲ ۳ ثانیه. ولی صداش کنیم چی بشه ک برگرده جوابمونو بده
_گرما و سرمای زیاد ابو دوس نداره و درجه ها نرمال نباشن زیر دوش نمیره
_حرکات تکراری نداره ولی هروقت بخاد خودشو براموئ لوس کنه سرشو چپو راست تکون میده. مثلا براش شعر بخونم از راه دور نازشو بخرم اینکارو میکنه
_از جرخیدن دور خودش خوشش میاد چون سرش کیح میره میفته میشینه میخنده
_با اشاره بهمون نشون میده جی میخاد
_اگ یچیزیو بخاد و بهش ندیم . یا ب خاستش توجه نکنیم برای اینک دلمون بسوزه گریه میکنه .ببینه گریه الکیش جواب نمیده سرشو میکوبه ب زمین ک گریه واقعیش بگیرع ک ما بیاییم و چیزی ک میخاد رو براش انجام بدیم
_شبا بیدار میشه و کلی گریه میکنه
_ قبلا از بقیه فرارمیکرد . الان بهتر شده و با زبون خودش کلی باهاشون حرف میزنه اینم هروقت رو مودش باشه. حوصله نداشته باشه میذاره میره
.
_ ۱ ۲ ۳ بلده بگه . جند ماه پیش تکرار میکردو بازی میکرد با وسیله ها . ولی یهو دگ نگفت. هنوزم بلده ولی استفاده نمیکنه
_دستور هم هروقت دلش بخاد. درو ببند . مثلا پوشکتو بیار . ..