2777
2789

من و شوهرم بعداز ده سال سختی ۴ ساله ازدواج کردیم. تمام اون ده سال منتظر بودیم تا شرایط کاری مالیش  خوب بشه اما به هر دری میزد نمیشد آخرش دیگه خسته شدیم رفت سر یه کار معمولی و توکل به خدا کردیم زندگی مونو شروع کردیم.ولی این ۴ سال اصلا پیشرفت نکردیم پس رفت هم کردیم شوهرم مهندسه مناسب رشته اش کاری پیدانمیکنه اسنپ و کارهای متفرقه میکنه مستاجریم تاحالا زندگیمونو چرخوندیم خودمم کار می‌کردم چندماهه بیکار شدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب؟   مهاجرت خودش کلی هزینه داره. ما به تهران مهاجرت کردیم دهنمون پاره شد.   بااینکه اطراف تهرانیم

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بله اگه جای پیشرفت داره چرا که نه، چرا نرین

من خودم برای شاغل شدن با بچه هام اومدم یه شهر دیگه و همسرم هنوز موفق نشدن انتقالی بگیرن 

داریم سختی دوری رو تحمل میکنیم به امید روزای خوبی که توراهه انشالله

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

واقعیت اینه زندگیمون هیچ آینده ای نداره سنمون بالا رفته اما با این وضع نمیتونیم بچه دار بشیم. شوهرم تو یه شهر دیگه که ۵ ساعت تا تهران راهه دوستایی داره که میتونن تو شهرداری واسش کار درست کنن میگه بریم اونجا ولی من واقعا سخته واسم به خانواده وابسته ام. و میدونم اگر برم تا آخر عمر اونجا باید بمونم حرف یک سال دوسال نیست تا بازنشستگی باید بمونم

نمی دونم چی باید بگم 

ولی میتوتم بگم بی پولی بدترین درده 

واست حمد میخونم انشالله بهترینا براتون رقم بخوره 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾
الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷﴾

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

واقعیت اینه زندگیمون هیچ آینده ای نداره سنمون بالا رفته اما با این وضع نمیتونیم بچه دار بشیم. شوهرم ...

میتونن نه،اول کار پیدا کنه،ببینه اونجا ثابت میمونه یا نه،بعد تصمیم بگیرید

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
واقعیت اینه زندگیمون هیچ آینده ای نداره سنمون بالا رفته اما با این وضع نمیتونیم بچه دار بشیم. شوهرم ...

چندسالتونه جفتتون شهری که قراره برین چندساعت راهه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نه من باشم نمیرم مسله یه سال دو سال نیست ۳۰ ساله سخته دوری از خانواده و از اون سخت تر زندگی تو شهر کوچیک خوب نیست خودش پسرفت هست

و خدایی که بشدت کافیست 😍