2777
2789
استراحت کنم خستگی در کنم فیلم ببینم عشق و حال کنم کلا

نمو جان گوش بده به حرفم من تا وقتی که دبیرستان بودم فقط دنبال فرصت بودم سریال ببینم وای کی درسم تموم شه برم بیرون خسته شدم دیگه برم مهمونی

یوهو که دبیرستان تموم شد و دانشگاه‌ نمیرفتم اون موقع دیدم وااا چرا دیگه هیچ فیلم و سریالی جذاب نیست چرا بهم کیف نمیده خوب به این حرفای من فکر کن احساسی تصمیم نگیر چون سیاهی هست سفیدی رو تشخیص میدیم چون سرما هست گرما رو چون سختی امتحان و مدرسه هست فیلم و بیرون رفتن کیف میده اگه اونا نباشن اینا هم بی معنی و کسل کننده میشن حالا ببین کی به حرفم برسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دنبال کار نمیگردم دخترعمو جان فقط حال ندام برم مدرسه میخام خونه بمونم

آخ بچه ای عزیز دل بچه ای هنوز

ولی بدی آدمیزاد اینه که همیشه فک میکنه عقل کله بزرگ تر که میشه خودش به خودش میخنده این روال تا آخر عمر ادامه داره

میدونم ولی واقعا خسته شدم :((((((

من تجربی بودم درسم عالی بود ولی شوهر داشتم کنکوری نمیخوندم الان پیامنور علوم تربیتی میخونم ولی چون آیندش دقیق مشخص نیست دارم واسه کنکور فرهنگیان میخونم کار خونه ام میکنم تازه شوهر داری هم میکنم به خدا بی هدفی و اینکه فک کنی آخرش کهنه شوری از هر خستگی بدتره