2777
2789

از اول صندلی قصری نگرفتم اصلا 

میرفت توالت مینشست کنار سنگ 

الان چند وقته حس میکنم میگه زانوم درد میکنه 

روی سنگ هم نمیتونه بشینه موقع پی پی کلا ماجرا داریم

الان اگه یه قصری بگیرم ضرری داره ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب پسرم گفتم وقتی پی پی داری و کارت طول میکشه دستاتو بذار رو دمپاییت.

اینطوری وزنش رو پاش نیست.

امتحان کن شاید جواب داد

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

دختر منم نزدیک 3 هست اصلا تو دستشویی نمیره می‌ترسه جیش میره تو حمام 

شماره 2 هم فقط تو پوشک میکنه، ی بار با کلی صحبت راضیش کردم تو همین لگن کوچولوش کرد بعدش انگار بیشتر از دیدنش ترسید 

تازه اینا خوبه وقتی خونه کسی بره بمونه مثلا مادربزرگ هاش اصلا باهاشون نمیره دستشویی و فقط میگه عیبه زشته 😵

تازه از اونم بدتر هنوز شبا موقع خواب پوشکش میکنم، چون باردار شدم و الانم آخر راهم، کلا ویار داشتم و چ و چ موفق نشدم این بچه رو درست حسابی از پوشک بگیرم البته این جیش دارم هم خودش گفت 😂😂

منم میگم عیب نداره بالاخره میگه یکم صبر کنم نی نی رشد کنه و خودم حالم بهتر شه روش وقت میزارم 😂😂