2777
2789
عنوان

اول آشنایی با کسی اینکه به دل نشینه طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 109 پست
افرین دقیقا همینه میتونی ی تایم کوتااااه بهش فرصت بدی استارتر و بعد تکلیف رو مشخص کنی و به امید بوجو ...

رسیدی بهش به وجود نیومد 

اکثرا گفتن  همینجوریه پس باید ادامه ندم

🌱☕        شازده‌کوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازده‌کوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :)                                               کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲       
من خودم ترجیح میدم وقتی برم تو رابطه که اگه از همون بار اول دیدمش بگم یس خودشه! و نه اینکه خنثی باشم ...

نظر منم همین بود ولی زندگی برخلاف نظرم داره میچرخه🥲😂

🌱☕        شازده‌کوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازده‌کوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :)                                               کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بهم ثابت شده اون کشش و میلی که با ۵-۶ جلسه دیدن و هم صحبتی بوجود نیومد بعد از ۶ ماه هم بوجود نمی ...

دقیقا همینه ...البته یه استثنا هست اونم ادمایی که ظاهر براشون اهمیت نداره اونا زود کنار میان که خیلی تعداد این ادما کمه

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
اره بهم ثابت شده اون کشش و میلی که با ۵-۶ جلسه دیدن و هم صحبتی بوجود نیومد بعد از ۶ ماه هم بوجود نمی ...

من اصلا از نزدیک صحبت نکردم ها 

فقط مجازی ایرادی هم نداره نمیدونم چرا جذبش نمیشم

من به شخصه اگه طرف اولش به دلم نشینه دیگه بعدها هم درست نمیشه. اون کشش خیلی مهمه داشته باشی

پس درست حدس زدم ک قرار نیس حسی پیدا کنم

رسیدی بهش به وجود نیومد  اکثرا گفتن  همینجوریه پس باید ادامه ندم

ببین من میگماگه حستو‌‌ نمیدونی و خنثایی‌‌ ی فرصت میتونی بهش بدی 

مثلاً دوهفته صحبت کنید ببینید همو 

اگه خوشت نیومد بدون دیگه درست نمیشه وقتو تلف نکن نه واسه خودت نه اون اقا 

اگه اصلاااا به دلت نیست که همینم نیاز نیست بگو نه و تمااام..

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
به نظرم نه حس اولیه مهمه ،آدم اون اوایل ذوق و شوق بیشتری نسبت به هم داره ب مرور عادی میشه دیگه بدت ...

آره نمیدونم چمه اصلا از حرفاش به وجد نمیام 😂

نمیتونم خودمم عاطفی حرفی بزنم

من اصلا از نزدیک صحبت نکردم ها  فقط مجازی ایرادی هم نداره نمیدونم چرا جذبش نمیشم

پس‌ولش کن‌ادامه‌نده

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

من اولین بار که همسرم رو دیدم میشه گفت اصلا خوشم نیومد از نظرظاهری

اولین باری هم که به هم نزدیک شدیم راستش متاسفانه حتی کمی چندشم شد

الان بعد از ۱۵ سال هم همینه میشه گفت هرگز از س ک س هم لذتی نبردم برام خیلی کار ناخوشایند و فرساینده ای بوده در حد سرویس دادن

زمان بده برای آشنایی

اگر تغییر نکرد حست تصمیم درست رو بگیر

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
خب ولش کن برو بعدی ببین چطوره 😂

حالا چجوری بهش بگم نمیتونم ادامه بدم دلم میسوزه🥲😂

من اصلا از نزدیک صحبت نکردم ها  فقط مجازی ایرادی هم نداره نمیدونم چرا جذبش نمیشم

اگه میدید همو بهتر می‌تونستی تصمیم بگیری 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...