2777
2789

خواب دیدم نصف خونه پدریم طبقه ی بالا خراب شده افتاده زمین ولی سالمه افتاده زمین اوار نیست رفتم گفتم همه سالمید همه سالم بودندبعددوباره انگاری داخل خونه بودم خونهداشت خراب میشد من سر بچه هامو گرفته بودم به زمین برخوردنکنه بعد دیدم خونه وایساد دیدم بیرو با بلدوزر دارن خونه رو درست می کنند دارن سیمان میزنند خونه وایسه بعد به مامانم گفتم مامان بیا طبقه ی دوم خونه رو درست نکن دوباره نیوفته مامانم گفت نه دخترم دارن درستش میکننن 

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه بده اوار نشونه مرگ یا بیماریه.  البته ببخشید ایشالا ک چیزی نیس

نمیدونم پریشونم حالم خوب نیست کاش خودم بیمار بشم ن خانوادم

نگران نشو تعبیرش نیکه

خانه و ستون خانه به معنی سرپرست خونه ست

ممکنه به صورت موقت دچار مشکل یا بیماری بشن که رفع میشه

صدقه زیاد بده خوابتو دیگه تعریف نکن برو شیر اب باز کن برای اب یا اینه خوابتو تعریف کن

نگران نشو تعبیرش نیکه خانه و ستون خانه به معنی سرپرست خونه ست ممکنه به صورت موقت دچار مشکل یا بیما ...

اونجوری دیگه تعبیر نمیشه

نمیدونم پریشونم حالم خوب نیست کاش خودم بیمار بشم ن خانوادم

این خواب خیلی مشخصه همه چیو بهت گفته هر چی هم بشه رفع میشه حتی بیماری

نگران نباش

من خواب توی این مایه ها دیدم که میگم

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
یه مرغ قربونی کنن لازم نیس حتما چیز گرون باشه

درست میگی البته دیشب درمورد ساختمان یکی از همسایه ها ک میخواست حیاطشو جدا کنه حرف میزدیم