2777
2789
عنوان

بچه من صحبت نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلویزیون میبینه در حد چنتا کلمه مامان و بابا و اب و اینا 

اگه کلمه میگه باز خوبه

عزیزم ‌دیدم‌ نوشتی پستونک‌ زیاد میخوره

پسر منم خیییلی پستونکی بود و زمانیکه استفاده از پستونک رو محدود کردیم براش خیلی حرف زدنش بهتر شد

اگه کلمه میگه باز خوبه عزیزم ‌دیدم‌ نوشتی پستونک‌ زیاد میخوره پسر منم خیییلی پستونکی بود و زمانیکه ...

آره پستونک دیگه فقد هایش میاد میدم یه مدت تو بیداری نمیدم

💓❤️

پستونک نهایت تا یکسالگی نیدن بچه نه تا دو سال و نیمکی خب معلومه الان هم فکش مشکل پیدا میکنه هم گفتارش پستونک رو ازش بگیر و حتما ببرش دکتر 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
چندتا کلمه میگه درک می‌کنه شنوایی ام خوبه گوش میده حرفامو 

خب پس نگران نباش. بعضی بچه ها تا تفظ درست و کامل یه کلمه رو یاد نگیرن نمیگن و یهو مثلا سه سالگی شروع میکنن به حرف زدن و کامل جمله طولانی گفتن. بعضی ها هم غلط و غلوط میگن تااااا بالاخره یاد بگیرن. دختر من تابستون قبل از کلاس اول تازه تونست بگه ر تا وسطای کلاس اول هم س و ش رو یه جور میگفت!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
پستونک نهایت تا یکسالگی نیدن بچه نه تا دو سال و نیمکی خب معلومه الان هم فکش مشکل پیدا میکنه هم گفتار ...

شما تعیین میکنید تا چند سالگی باید بدن یا روهوا یه چی میگی

💓❤️
شما تعیین میکنید تا چند سالگی باید بدن یا روهوا یه چی میگی

دکتر چه لزومی داره میگید ببره دکتر بنده خدا فکر میکنه الان بچه چه مشگل بزرگی داره..والا خواهرزاده خودم تا4سالگی درست حرف نمیزد یکی میگفت گنگه یکی میگفت ببر گفتاردرمانی ...مادرشورهش گفت بابا پسرخودم همین بوده الان ماشلا بلبل صجبت میکنه

همونطور که گفتم بچها از نظظر رشد منحصر به فرد هستن پس نگران نباش پستونکو ازش بگیر و باهاش کار کن ..زودی راه میوفته ...تلفطظ خیلی از حروف رو هم براش سخت میشه مثل ق...گ..ژ....ل ..پس نگران نباش رفع میشه  

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!