2777
2789
عنوان

ب عنوان خواهر بزرگتر ی لحظه بیا

108 بازدید | 11 پست

من 20 سالمه و پشت کنکوریم

و با ی شخصی در ارتباطم نزدیک ی سال و 7 ماه 

ایشون خیلی پسر خوبی هستن پسر موفق و کاری 

کم کم خانواده ها بهشون گفتیم چون هر دو زاده یک شهر هستیم و همه همو می‌شناسن 

و پدر هم قبلا استاد ایشون بودن و همیشه حرفشون رو میزدن که پسر خوبیه 

ایشون قصدشون جدیه و منتظرن شرایطشون خوب شه ( خرید خونه و اینا) تا بیان خواستگاری 

ولی مادرم خیلی خیلی مخالفه 

دیروز با این آقا بیرون بودم برای کاری و از قبل بهشون گفتم و مادر هم منو با خواهر کوچیکم فرستاد الان از اون موقع با من بد شده جلو بقیه ( دایی و اینام که مهمونن خونمون) هعی سرم داد میزنه سر چیزای کوچیک و تحقیرم میکنه وقتی هم تنها بودیم کتک و این چیزا 

دلم خیلی گرفته 

میشه راهنمایی مون کنین چیکار کنم با مادرم 

🙂میجنگم اما التماس هرگز نمی کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دلیل مخالفت مادرتون چیه ؟!

پدر بزرگ این آقا قبلا خدمتکار پدر بزرگ من بوده زمانی که من حتی بدنیا نیومدم 

و الان این دید رو داره که ما ریشه و اصل و نسب داریم 

و اون نداره 

و فرهنگ های متفاوت که تو دو سال من فرهنگ متفاوتی ندیدم 

باسن ۲۰ سال هنوز کتک میزنه واقن؟

من چیزی نمیگم چون که از نظرم احترام ب پدر و. مادر واقعا باید درجه اول باشه من یی صدا ی جا میشینم اون داد و بیداد میکنه خودشم خالی میکنه سر من 😐 منم بی صدا پامیشم میرم تو اتاقم 

من چیزی نمیگم چون که از نظرم احترام ب پدر و. مادر واقعا باید درجه اول باشه من یی صدا ی جا میشینم اون ...

درسته احترام پدرمادر واجبه دادبیداد که پیش میاد بقول شما سکوت بهتره شما گفتین کتک تعجب کردم

درسته احترام پدرمادر واجبه دادبیداد که پیش میاد بقول شما سکوت بهتره شما گفتین کتک تعجب کردم

با کتک عصبانیتش رو خالی میکنه 

پدر بزرگ این آقا قبلا خدمتکار پدر بزرگ من بوده زمانی که من حتی بدنیا نیومدم  و الان این دید رو ...

فرهنگ متفاوت رو‌ شما متوجه نمیشی، همون مادرت درک میکنه و یه واقعیت هست. دلیل مخالفت ازدواج منم همین موضوع بود‌ پدرم میگفت اختلاف فرهنگی داریم و منم مثل تو قبول نمیکردم. ولی بعد ازدواج تو همون روزهای اول متوجه شدم که چقدررر تحمل بعضی از رفتارها و‌شخصیت‌ها و کارهای خانواده همسرم که از اختلاف فرهنگی میاد برام سخته!! همسر من تونست مدریت کنه ولی بین ۱۰۰۰ تا یکیش اینجوری میشه، تونس بهشون بفهمونه که پیش من چه چیزهایی رو باید مراعات کنن و البته این پروسه خیلی زمان برد و بالاخره با زحمت های فراوان الان باهاشون اوکی هستیم شکر خدا.. ولی میگم سخت پیش میاد اینجوریش. الان که میبینی همه از همسراشون و خانواده همسری ناراضین و مشکلات دارن ریشش همین مسئلس!! خیلی دقت کن و حتما از یه مشاور بابت این موضوع راهنمایی بگیرین 

فرهنگ متفاوت رو‌ شما متوجه نمیشی، همون مادرت درک میکنه و یه واقعیت هست. دلیل مخالفت ازدواج منم همین ...

بله خودمم متوجه ام 

ولی میدونید من الان دو ساله دارم باهاش حرف میزنم خیلی باهاش بیرون رفتم و خیلی زیاد وابسته اشم 

میدونم اون پسری هست که میخام بهم ثابت شده 

خیلی جا ها امتحانش کزدم 

ولی اون همونی هست که میخام

حتی تو این دو سال خطای مرتکب نشده که من دو دل باشم 

بله خودمم متوجه ام  ولی میدونید من الان دو ساله دارم باهاش حرف میزنم خیلی باهاش بیرون رفتم و خ ...

این ها کاملا درست، ولی شما رفتارش رو در مقابل خانوادش ندیدی!!!

الان بعد ازدواجتون اولویت همسرت تو میشی یا خانوادش؟! مادرشوهرت از دیدگاه تو بهت بی احترامی کرد ولی خب از نظر اونا اون رفتار اصلا بی احترامی نبوده و مشکل توعه که حساسی و ناراحت شدی آیا ایشون منطقی به قضیه نگاه میکنه و به خاطر اختلاف فرهنگی درکت میکنه و کنارت میشه یا چون مادرشه و به هرحال زیر دست اون تربیت شده موافق رفتارش میشه و حق رو به اون میده و با تو بحث میکنه؟!

مطمعن باش که همه‌ی زندگی ها با عشق شروع شده، اما بعدش همین اتفاق ها باعث شده باهم به مشکل بخورن.

این ها کاملا درست، ولی شما رفتارش رو در مقابل خانوادش ندیدی!!! الان بعد ازدواجتون اولویت همسرت تو م ...

😍و شما ب چه چیزای خوبی دقت میکنید 

با اینکه عقد نیستیم ولی همیشه الویتش منم 

مادرش واقعا خیلی خوبه و باشعور هستن چندبار دیدمشون وافعا خیلی خوبن 

و همین که شوهرم منطقیه 

و خودش چندین مرتبطه گفته خط قرمز من اینه که پشت هم باشیم و دوست ندارم جلو بقیه بهم بی احترامی کنیم یا کسی بی احترامی کرد ب یکی مون اون یکی جلوش محکم وایسه 

😍و شما ب چه چیزای خوبی دقت میکنید  با اینکه عقد نیستیم ولی همیشه الویتش منم  مادرش واقع ...

فدات شم قشنگم😍 امیدوارم بهترین‌ها برات اتفاق بیوفته و زندگی پر از عشق و درک متقابلی داشته باشی‌💓