میخوام خودمو بکشم خسته شدم دیشب شوهرم فوش داد به پدر مادرم ،منم جواب دادم چاقو گرفت سمتم تهدیدم کرد می کشمت به خانوادم چیزی بگی ، چیزی هم بگم کتکم می نه اجازه نمیده هیچ جا برم خانوادم بیاد ،طلاقم بخوام بگیرم خانوادم فقیر ۴۰متر خونه یه آبجی کوچیک با یه داداش معلول، بابامم همش مادرم فوش میده ، با خودم میگم فرار کنم برم از یه پیرزن شبانه روزی پرستار کنم یا خودم بکشم بخدا خسته شدم هیچ کس ندارم که حتی درد دل کنم چه برسه پشتم باشه خیلی بدبختم راهکار دارین برا خودکشی آدم بی درد بمیره😭😭😭😭
هر چی گفت، یا هر کاری کرد، یه جوری برخورد کن انگار حواست جای دیگه است..اولش شاید عصبی بشه، ولی بعد چند روز به دست وپات می افته که ببینیش و بشنویش... اونوقت می تونی از موضع بالا، برخورد کنی،.. هر جای دنیا هم بری، اگه طرفت، حتی یه پیرزن باشه، اگه ببینه به چیزی حساسی، همون رو چماق می کنه می کوبه تو سرت... تو همین یارو رو می تونی یه جوری بند بکشی، عین گوسفند دنبالت باشه، قطره چکونی بهش توجه کن، محبت نکن، حتی واکنش عصبی بهش نشون نده،
تو وقتی از مرگ صحبت میکنی یعنی بدترین راه .پس وایسا بجنگ نه با زبون با عقل .فحش داد یه نگاهش کن و رد شد انگار نه انگار که وجود داره کلا نادیده بگیرش تو خونه .وقتی کسیو مسخره میکنه حتما که خودش خیلی تحقیر شده میخواد اینجوری خودشو تخلیه کنه .تو فقط کم محلیش کن ...بعدشم فک میکنی خدا بی جواب میزارتش
تو وقتی از مرگ صحبت میکنی یعنی بدترین راه .پس وایسا بجنگ نه با زبون با عقل .فحش داد یه نگاهش کن و ر ...
از خدا واقعا تا امید شدم دیگه چند وقته نماز نمی خونم اگه بود چنان بلای بدتری از برادرم به خانوادش نازل میکرد تا یاد بگیره آدم با کسی که معلول مسخره بازی در نمیاره 😞
قوی شو تا دنیا پیشت زانو بزنه... منم یه عمر فقط فرار کردم، از هرچی هرکی که باهاش حال نکردم.. فرار، هیچی رو بهتر نکرد.. تا این که فهمیدم بایدواستم، ولی قوی واستم، یه جوری که طرفم هر کی باشه، حساب ببره... راهش هم اینه اول نقطه ضعف دست کسی ندی، بعدش نقطه ضعف طرف هات رو پیدا کنی، از همون سوراخ، بهش فرو کنی.. چند بارمی پره وشاخ میشه، بعدش وا میده و رام میشه.. حالا بتازوووون...
نه این که بخوای ادادربیاری وشوآف کنی، واقعا اصن یارو رو نبین، یعنی توی خودت اینجوری باش که این اصلا نیست، اگه هم پرت به پرش خورد، فکن پات خورده به یه سنگی،اشغالی... راهتو کج کن از بغلش برو...
خدا کنه اما فک کنم یا سنتون بالاس یا پشتتون پدر مادر خوبی هس یا از لحظ مالی تا مین وگرنه اگه چیزی بگ ...
اشتباهت اینه که روی همه چی حساب می کنی الا خودت،... بعدم نقطه ضعف رو حتما نباید بازبون بزنی تو صورت طرفت که.. الان نقطه ضعف طرفت همینه که اصلا باهاش حرف هم نزنی،..