2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

58 بازدید | 4 پست

دخترم ۲ماهشه.ماشالله بچه آرومی هم هست.دو روز پیش خونه پدرشوهرم بودیم یکی از بستگان مادرشوهرم اومد دیدن دخترم.از وقتی وارد خونه شدن بچه به گریه افتاد و فقط جیغ میکشید.اولین بار بود که دخترم اینجوری گریه میکرداصلا آروم نمیشد.تا وقتی که رفتن و اسپند دود کردیم آروم شد.پدرشوهرم گفت چشمش زدن و این حرفا.دیشب باز خونه پدرشوهرم بودیم.من دخترم بغلم بود میبوسیدمش و براش لالایی میگفتم.مادرشوهرم گفت اینقدر به بچه محبت نکن،انقدر نبوسش(😐😐😐😐😐😐😐)هنگ کردم یه لحظه .گفتم چرا.گفت آره اینقدر به بچه وابسته نشو چشم نظر از محبت هم میاد.دیدی بچه اونروز چطوری چشم خورد گریه کرد؟   گفتم خب من دوماهه به بچه محبت میکنم و دوستش دارم اد دیشب چشمش زدم؟؟گفتم اگه چشم هم زده باشنش کاملا مشخص بود کی چشمش زد.برگشت گفت نههههه من فلانی رو میشناسم چشاش زخم نیست(حالا چرا ازش دفاع میکرد؟چون برا مادرشوهرمم کادو اورده بودن).برگشته میگه تو سعی کن به بچه کم محبت کنی و این حرفابرادرشوهرمم به دفاع از من گف باشه مامان میگیم  فردا بچه رو ببره بذاره دم در.بعدش خندیدیم..یکم قبلترش هم من و همسرم رفتیم وسیله بخریم بچه موند پیششون.وقتی برگشتیم پرسیدم بچه که گریه نکرد؟مادرشوهرم با یه لحن بدی گف نههه بابا، این که اصلا تورو مادر نمیدونههههه.بچه ها اونموقع که خونشون بودیم حرفاش زیاد ناراحتم نکرد یعنی زیاد فکرمو درگیر نکردم.ولی اصلا شبو نتونستم بخوابم حرفاش تو مغزمه.ازش متنفرم.چرا نمیتونم جوابشو بدم.چرا نمیتونم مثل خودش نیش و کنایه بزنم.حتی نمیتونم نسبت به حرفاش بی تفاوت باشم و بهشون فکر نکنم.به همسرم میگم واقعا چطور میتونم اینقدر بد باشه و نیش بزنه.میگه اون از سادگیش اونطوری میکنه ولی بقران اصلا هم ساده نیس.امیدوارم انرژی منفی حرفاش به خودش برگرده.معده درد تا الان نذاشته بخوابم.چطور بعضیا میتونن انقدر بددل باشن و قلبشون اینقدر سیاه باشه

عزیزم تا میتونی ب بچت محبت کن بغلش کن بوسش کن توجه کن بهش بچت تو این دنیا فقط تو رو نقطه امن خودش میدونه فقط با تو حالش خوبه و پشت پناهش تویی منم خیلی این حرفا رو شنیدم ولی گوش نکردم الان ماشالله پسرم ی بچه آروم و بدون اضطراب جدایی ۲سالو ۷ ماهشه بهش میگم مامان من برم بیرون زود میام راحت قبول میکنه انقد میگفتن وابسته نکن لوسش نکن ولی گوش نکردم الهی شکر نه وابسته نه لوسه الان همونا میگن چقد خوب تربیتش کردی واش کن بذار رو حساب نادونیش منم زخم زبون کم نشنیدم از قومشون مثلا یکیش اینکه بچه من شیر خشکی بود بعد هی مامانش میگفت بچت شیر مادر نمیخوره شیر پدر میخوره ینی تو هیچ زحمتی براش نمیکشی دلمم میشکست ولی توجه نمیکردم الان هی میگن مرد شده چرا از پوشک نمیگیری میگم هر وقت صلاح بدونم میگیرم الان شرایطش نیست 

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینستا داری پیج خانم قانع رو فالو کن خیلی کمکت میکنه تو فرزند پروری

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
عزیزم تا میتونی ب بچت محبت کن بغلش کن بوسش کن توجه کن بهش بچت تو این دنیا فقط تو رو نقطه امن خودش می ...

اره صدرصد که به بچم محبت میکنم.اتفاقا از این ب بعد بیشتر از قبل پیش اونا بچمو میبوسم و بغلش میکنم.دیشب به شوهرمم گفتم دیگه حتی نمیذارم یه دیقه بچه پیش مامانت تنها بمونه.اتفاقا چشممو باز کرد قشنگ تو این مورد شناختمش.ولی واقعا بعضیا چطور میتونن انقدر بیشعور باشن .من عمرا نمیتونم به یه مادر بگم بچتو دوست نداشته باش.اصلا این حرفو درک نمیکنم