2777
2789

شهر ما از مادرشوهرم ۵ ساعت فاصله داره 

بعد از یک سال خواستیم بریم دو روز خونشون بمونیم (تو این یکسال چهار بار اومدن خونه ما و موندن و هربار ما خواستیم بریم یا نبودن یا گفته برنامه سفر داریم یا یکیشون مریض بوده) 

قرار بود امروز بریم و پنجشنبه برگردیم 

حالا مادرشوهرم برای بار هزارم رفتن مارو کنسل کرده و به شوهرم گفته حتما هفته آینده بیاید که تولد خواهر زادته (ینی دختر خواهر شوهرم)

خیلی لجم گرفته به شوهرمم کلی حرف زدم

حالا امروز شوهرم گفت کادو چی بدیم ؟

من خودم نظرمه پول بدم ۳۰۰

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰۰ هم براش زیاده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

به جای این که به شوهرت چیزی بگی یه جوری تو روشون میزدی. تو جمع میگفتی اومدن ما هم طلسمش شکست بالاخره... باید گاوی چیزی برامون میکشتین هر بار خواستیم بیایم نشده 😒

حالااگ همسرمن بود همینو میکرد پیراهن عثمان میگفت نمیایم اصلا ب تولدتون برسین خودتون خوش باشین😑🤣

همون 300هم زیاده بااین اوصاف

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

چون خواهر شوهرم هیچ کاری برام نکرده و وقتی زایمان کردم بچم ۹ ماهش بود که اومد یه هفته خونم موند و رو ...

خب مگه وظیفه دیگرانه اخه اونم که میگی شهر دیگه ن

یه تومنم کادو داده دیگه

چرا انقدر از خانواده شوهر و جاری و بقیه انتظارات عجیب دارید بخدا هرکی گرفتاری و مشکلات خودشو داره