چجور دلت صبر کرده بیبی نزدیییییی منم تنبلی خفیف دارم این ماه لتروزول خوردم امروز روز دهمم بود از روز ۸وامروز اقدام داشتم. تا چند دوره باید اقدامو ادامه بدیم؟
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایشالا که بارداری، ولی دقیقا علائم تنبلی تخمدان شدید لکه بینی و پریود نامنظمه، به نظرم درمان اساسی کن برای بچه دار شدن، این لکه بینی رو به منزله روز اول پریودت تلقی کن، برو پیش دکتر زنانت فردا، که این ماه دارو بگیری و فولیکولاتو تحریک کنی بزرگ بشه و آمپول آزادسازی بزنی، چون اگه بخوای اقدام کنی، قبلش روز دو پریود باید بری دکترت چکت کنه و سونو
دکتر من میگفت از شب دهم تا بیستم یک روز درمیان اقدام کنم حتما میترسم منفی شه لکه بینی ها سستم میکنن ...
من روز هشتم داشتم🥲 من با دلم قرار گذاشتم که اگه دوباره عقب انداختم بیبی نزنم تا روز ششم. ولی مطمعنم از روز ۲۸ میزنم تا ۶ و باز منفی🙂
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
منم تنبلی دارم دکتر کلومیفن داده!!! این خوبه یا لتروزول؟؟؟؟ من با لتروزول دوبار سقط داشتم
نمیدونم من دوماهه اقدامم که عفونت داشتم نمیدونستم حالا تین ماه درمان شده و به دکتر گفتم میخوام این ماه باردار شم بهم لتروزول داد. دلیل سقطاتون چی بود؟
منم چند ماه بی بی زدم و منفی زدم دیگه دلم نمیاد بی بی بزنم😢 انشالله اینبار هردوتامون نی نی دار بشی ...
خیلییییی حس بدیه بیبی منفی سوهان روحهه... ایشالله عزیزم😍😍😍 هر چی شد نتیجه رو بهم بگو اینجا منم میگم