2777
2789
عنوان

دختر یک سالم تب داره

231 بازدید | 31 پست

سلام خانما دخترم یه سال و سه ماهشه بدنش داغه تب کرده استامینوفن ندارم چی کارکنم تبش بیاد پایین خیلی میترسم هی ازخواب بیدارمیشه گریه میکنه

شوهرتو بفرست برع 

اب ولرم بیار با حوله، خیس کن ابشو بگیر بزار زیر بغلش ،زیر گردنش، کشاله رانش ، سینه و پشتش تا تبش بیاد پایین

شیافم‌نداری ؟هیچی؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخام سرزنشت کنم تواین حال  ولی استا  تنها دارویی که تاد۷سال باید توخونت باشه .  ت ...

توخونم دارم ولی الان خونه مامانم اومدم نمیدونم دماسنجم ندارم الان دستمال نمدار میزارم ممنون عزیزم

توخونم دارم ولی الان خونه مامانم اومدم نمیدونم دماسنجم ندارم الان دستمال نمدار میزارم ممنون عزیزم

کسی رو بفرست بره بخره. اسنپ هم میتونی بگیری.

تب خیلی مهمه. 

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
نه شیافم ندارم خونه مامانم اومدم آره پاشم حوله بزارم

فقط تا صبح باید بیدار باشیا عزیرم و هوشیار، تب خیلی مهمه تواین سن نباید ساده رد شد از کنارش

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
فقط تا صبح باید بیدار باشیا عزیرم و هوشیار، تب خیلی مهمه تواین سن نباید ساده رد شد از کنارش

یعنی خطرناکه؟چی میشه مثلا؟من گفتم بخوابه تا صبح کسیو میفرستم بره لستامینوفن بخره😭

یعنی خطرناکه؟چی میشه مثلا؟من گفتم بخوابه تا صبح کسیو میفرستم بره لستامینوفن بخره😭

هیچی‌نمیشه عزیزم ، از همین الان شروع کن تبشو بیار پایین ، نزار تبش برگرده اینجوری مشکلی نیست نترس 

آب سیب 

پیازببند کف پاش 

سرکه بزن پیشانی و پشت کتفش

دم کرده ی ختمی

عرق بید

عرق کاسنی

کف پا حنا بزن 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅