دخترم ۸ ماهشه با برادرم بازی میکرد برادرم ۹ سالشه حواسش نبوده میره روی پاش بردمش عکس انداختم چیزی نبود شکسته بند هم بردم گفت ک در نرفته اما روی مچ پاش عین یه خط کلفت باد کرده نگرانم شما تجربه ای ندارید؟؟؟
آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
اگه عکس گرفتی چیزی نبوده ورمش کم کم میخوابه نگران نباش
🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه اول اینجوری نبود الان یهو ظاهر شد بعد تکون ک میده درد میکنه بلند میشه از خاب گریه میکنه معلومه ...
اگه مو هم برداشته بود بالاخره تو عکس مشخص بود
مثل خودمون ک پامون ب ی جا میخوره کبود میشه و دست بزنی درد داره هزارتا رنگم عوض میکنه تا کلا محو بشه ولی چیز خاصی نیس
🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔