2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هر روز میری خونشون؟

دیگه بعضی اوقات نمیکشم نمیرم ولی پشت سرم تیکه میندازه هرکی میره خونش پشتع سرع من حرف میزنه که این نمیاد بمن سربزنه

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
چیشد آخرش؟ دعوا چطور شد ؟؟

دیگه از اون به بعد خیلی خیلی کمتر شد یعنی به اون دوران فکر میکنم حالم بد میشه

دعوا هم سر چیز دیگه بود که من رفتم قهر ،قرار بود آشتی کنیم،گفتم رفت و آمد ها کم بشه از این به بعد شوهرم قبول نکردو قهر ادامه پیدا کرد،  بعد که اومدن خیر سرشون جلوی همه ی خانواده و بزرگتر ها گفتم من دلم نمیخواد یکسره بیایم خونتون

اینجور آدما تا تا جلوی همه ضایع نشن زبون خوش نمیفهمن

خداروشکر کنید مستاجر نیستید 

قدر بدونید 

کاش مادرشوهر منم یه خونه داشت میداد مجانی میشستم توش 

ازین بعد نگاه کنید خدا رو روزی ۱۰۰۰ بار شکر میکنید

اَللهُمَّ عجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج                                                        یه صلوات بفرست برای ظهور آقا 

منم ۱۲ سال.سالهای اول همش پایین بودم همش انتظار داشت کارای خونشو انجام بدم یا از مهموناش پذیرایی کنم ولی الان دیگه سرم خورد به سنگ.نه کاراشو میکنم نه پیش مهموناش میرم‌.

شوهرمم خیلی ناراحتم کرده ، بد اخلاق و عصبانیه

من تایپیکاتو الان خوندم فقط عنوانشونو شک نکن همه ی این مشکلات همسرت هم به خاطر اینه که با مادرشوهری

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی