2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر کنید مستاجر نیستید  قدر بدونید  کاش مادرشوهر منم یه خونه داشت میداد مجانی میشست ...

نه عزیز مستاجری بهتره من خونه مادرشوهرم بودم حاضر بودم هر ماه ده میلیون بدم اجاره فقط از اینجا برم چون داشتم دیوونه میشدم

من مجردم ولی با زنداداشم توی یه ساختمون زندگی میکنیم‌

مشکلی نداریم با هم دیگه 

زنداداشم شاغله ازش انتظار نداریم بیاد خونه مون زیاد 

ولی خب هرموقع بیاد خوشحال میشیم تقریلا هفته ای ۳،۴ بار در حد ۲ ساعت میاد خونمون

ولی اگه مثلا چند روز بگذره مامانم باهاش تماس میگیره حالشو میپرسه میگه اگه وقت داری بیا دلمون تنگ شده برات اونم بتونه میاد

من تایپیکاتو الان خوندم فقط عنوانشونو شک نکن همه ی این مشکلات همسرت هم به خاطر اینه که با مادرشوهری

من از زندگی تو این خونه خسته شدم ، نه اونقدر پول داریم از اینجا بریم نه شوهرم راضی به رفتن میشه حتی اگر پول ذاشته باشیم

شما چیکار میکنی؟ چطور تحمل میکنی؟؟؟ من خیلی سخت شده همچی برام ، نمیدونم چطور حد و مرز حفظ کنم

با یه مشاوره حتی تلفنی حرف بزن راه کار های خوبی میده اگه خواستی من شماره دارم

دیگه الان چند سال گذشته از اون دوران یه کوچولو هم بهتر شده خودم هم سیاستم بهتر شده 

ولی از من به شما نصیحت تا اول ازدواجته راحت تر میتونی جلوشون وایسی جنگ اول به از صلح آخر همون اول واری که مطابق میلت نیست انجام نده چون آخرش که قراره دعوا بشه حداقل اونی که شما میخوای بشه

شبا که میخوای بخوابی کنار شوهرت ذکر یا مانع رو بگو تا بخوابی ، درخواست هات رو راحت تر قبول میکنه یه بار امتحان کن

نه عزیز مستاجری بهتره من خونه مادرشوهرم بودم حاضر بودم هر ماه ده میلیون بدم اجاره فقط از اینجا برم چ ...

منم حاضرم تو چادر زنذگی کنم ولی دیکه مامانشو نبینم

ما کار به کار هم نداریم راحتیم احترام هم رو داریم گلایه نمیکنیم هفته میاد و میره ممکنه هم رو نبینیم گاهی  هم هفته ای دو سه  بار میریم خونه اشون ،بچه هام از مدرسه میان یه راست میان خونه خودمون مادرشوهرم هم ماهی یه بار میاد یک ساعت میشینه ومیره 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
شما چیکار میکنی؟ چطور تحمل میکنی؟؟؟ من خیلی سخت شده همچی برام ، نمیدونم چطور حد و مرز حفظ کنم

طبق برنامه برو خونشون، مثلا روزهای جمعه، عادت میکنن که یه روز درهفته منتظرت باشن، البته خودمون هم باید منتظر باشیم که در آینده بچه هامون هم هفته ایی یک روز بیان پیش ما 😔

با یه مشاوره حتی تلفنی حرف بزن راه کار های خوبی میده اگه خواستی من شماره دارم دیگه الان چند سال گذش ...

مرسی عزیزم حتما انجام میدم ، اخه من در مقابل انتظاراتشون چیکار کنم؟ انجام میدم خودم ناراحت میشم انجام نمیدم باهام بدرفتاری میشه.... مادر شوهرم همش میگه عروس اخر باید با من زندگی کنه ، راستش نمیدونم چطور جوایشو بدم که ناراحتی پیش نیاد ، چون شوهرم پشتم نیست ...

من که شوهرم میگه پول هم داشته باشم عمرا از پیششون برم هرشب هم میره پیششون تنهایی.اگر میدونستم همچین ...

شوهر منم گاهی پشت هم میره من اعتراض نمیکنم حساس نشده یدفعه میبینی چند وقت نمیره 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر