2777
2789
من خودم از داشتن اینجور روابط فوبیا دارم چون بارها پیش اومده از خواب پاشدم بهم گفته بوده بهم دیگه زن ...

میدونی یه سری مشکلات پیش میومد که میترسید من آسیب ببینم دور میکرد خودشو ازم ولی با همه اینا باز من اصلا نمیتونم فراموش کنم وقتیم میگم میگه تو مدام سرزنشم میکنی 

ولی من واقعا هدفم این نیست نمیدونم چه کنم که انقدر خودخوری نکنم.

شما متوجه منظورم میشی؟ نمیدونم اون شاید مرده نمیفهمه چی میگم من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی یه سری مشکلات پیش میومد که میترسید من آسیب ببینم دور میکرد خودشو ازم ولی با همه اینا باز من ا ...

دختر و پسر اگه میتونستن همیشه همو بفهمن هیچوقت به جدایی نمیکشید. شاید دنیاتون باهم متفاوته

باید قوی شیم واقعا  اصلا اینهمه وابستگی خوب نیست

بزرگترین و قوی‌ترین حامی یه ادم گرمای خونوادشه

چرا دروغ بگم گرمای خونه‌ی ما خیلی وقته به صفر رسیده. و این میشه نتیجه‌ش که بری وابسته پسر مردم بشی که معلوم نیست چی تو سرشه چه نقشه‌ای داره برا ادم

بزرگترین و قوی‌ترین حامی یه ادم گرمای خونوادشه چرا دروغ بگم گرمای خونه‌ی ما خیلی وقته به صفر رسیده. ...

اره متوجه ام چی میگی ولی ادم باز بدتر ضربه میخوره مخصوصا اگه ببینن میترسی بدتر ضربشونو میزنن

اره متوجه ام چی میگی ولی ادم باز بدتر ضربه میخوره مخصوصا اگه ببینن میترسی بدتر ضربشونو میزنن

دقیقا همینه. وضعیتم جوریه که ظاهرو هم نمیتونم حفظ کنم. از چهرم ترس و افسردگی مثل برف میباره

چی بگم والا میدونم کمک خاصی از دستم برنمیاد  ولی در حد درد و دل میتونم حرفاتو گوش بدم

قربونت برم همین که حضور داری خیلیه. اونقد هممون پر دردیم گنجایش زیادی برای شنیدن دردای بقیه نداریم