2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم؟

45 بازدید | 1 پست

بچه ها میدونم خیلی مسخرس ولی میشه لطفا بهم بگین چیکتر کنم😂🥲

من دوسال پیش با بهترین و صمیمی ترین دوستم کات کردم سر اینکه اون یه دوس جدید پیدا کرده بود.....خلاصه من امسال با اینکه کلی دوست دارم تو مدرسه ولی اون هر موقع منو میبینه دقیقا اونموقع تنهاعم و کسی بهم محل نمیده(مث افسرده هاعم دقیقا همون موقع که اون منو میبینه)😐 با اینکه دوستام بقیه روزا مث کنه میچسبیدن بهم...و فردا اخرین روزیه که(اخرین امتحانمونه کلاس امتحان دادنمون یکی بود)من و زیاد میبینه بتظرتون چیکار کنم دوست ندارم فک کنه بعد اون خیلی تنهاعم(البته از درونم واقعا اینطوره) دوس دارم فک کنه دورم شلوغه منو به چشم یه گوشه گیر نبینه..چیکار کنم بنظرتون؟

چجوری پیش همکلاسیام جلب توجه زیاد کنم که همشون بیان سمتمم؟

بهشون بگو هر کی از اول تا آخر روز کلاسمون بهم بچسبه نفری یدونه لواشک یا پفک میخرم...ببین از سروکولت بالا میرن 

ولی خدائیش یکم بزرگ شو عزیزدلم.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)