2777
2789
عنوان

نی نی یار

109 بازدید | 6 پست

سلام

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

@نی_نی_یار_41‍  @نی_نی_یار_شب   سلام عزیزان خسته نباشید،این تاپیک که تگ کردم پایین قومیتی هست و خیلی بی احترامی داره لطفا رسیدگی بفرمایید که نمونه تو سایت🙏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12748572/خانم-محترم-بیا-ببینم-به-چه-حقی-ب-من-و-قوم-لر-توهین-کردی?page=7

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_41 ‍   @نی_نی_یار_شب     سلام عزیزان خسته نباشید،این تاپیک که تگ کردم پا ...

@نی_نی_یار_شب   نی نی یار این کاربر که تاپیکشو گذاشتم کلا عادتشونه قومیتی تاپیک یمزنن و نرم نرمک به بقیه توهین میکنن تو تاپیکاشون،این تاپیک هم کلاااااا اهانت و بی احترامی به قومیت کردها هست ،ایمدوارم رسیدگی کنین وقت بذارین بخونین 🙏🙏🙏

@نی_نی_یار_شب   لطفا تشریف بیارین

سلام رسیدگی میشه

ممنونم ازتون ،لطفا کاربریش رو پیگیری بفرمایید متوجه میشید که به ظاهر مربوط به قومیت خودشون هست وگرنه تعصبانه و تفرقه انگیز هست پستاشون

بازم ممنون🙏🙏🙏🌺🌹🌺🌹