2777
2789
عنوان

حاجت روایی ازحضرت رقیه

188 بازدید | 6 پست

زیبایی دختر به گیسوی بلند است ..

سلام و رحمت 

دوستان قراره یه کاری رو به اذن و اجازه از امام زمان شروع کنیم اونم انداختن سفره حضرت رقیه (س)هستش

و خریدن گل سر و گیره مو و عروسک برای دخترای کوچیک به نیابت از حضرت رقیه اگر در مواردی پول به مقدار لازم برسه گوشواره هم خریداری میشه 

هر کسی هر نیتی که داره میتونه اندازه خریدن دوتا گیره توی این کار شریک بشه و اینم بگم پارسال شب سوم محرم ما باز این طرح رو داشتیم و شاهد حاجت روایی خیلی از دوستان بودیم 

امیدوارم به حق دستای کوچیک حضرت رقیه (س)گره های بزرگی از زندگیتون باز بشه به برکت صلوات بر حضرت محمد 

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه میخوای نذرکنی برو بگرد یه دختر یتیم پیدا کن .ببین چی نیاز داره بخر 

انشاءالله چرا که نه از،پیشنهادتون ممنونم و حتما استقبال میکنم 

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج
انشاءالله چرا که نه از،پیشنهادتون ممنونم و حتما استقبال میکنم 

دخترم تو مدرسه با دختری اشنا شده که پدرش سرطان داشته ودوسال فوت شده این دختره حسرت یه پیتزا داشت .

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
دخترم تو مدرسه با دختری اشنا شده که پدرش سرطان داشته ودوسال فوت شده این دختره حسرت یه پیتزا داشت .

کاش ما آدما بزرگی مشکلات بقیه رو گردن یه آدم دیگه نندازیم 

فکر میکنیم برای کمک کردن و خیر بودن حتما لازم یه کارخونه داشته باشیم و حساب بانکی که قرار نیست هیچ وقت خالی بشه اگر هر کدوم از ما ده هزار تومن بیست هزار تومن روی هم بزاریم شاید نه تنها این دختر خانم شاید خیلی از بچه های دیگه که آرزوی یه پیتزا رو دارن رو بتونیم خوشحال کنیم متاسفانه که نمیشه ولی از خدا میخوام انقدر به همه آدما بده که نهایتا کسی محتاج دست کسی نباشه