2777
2789

محلش نذار . دوستت نداره . اونارو دوس داره . حتی اگه اونارو هم دوس نداشته باشه ب هرحال تورو دوس نداره یا بهت حسی نداره. وگرنه هیچ مردی ب هیچ زنی ک بهش حس داشته باشه بی توجه نمیشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اگه بی محلش کنم دوسم خواهد داشت یا نه همینجور میمونه؟

رفتار مادرش چطوره که پدرشوهره قربونش صدقش می‌ره تو هم یاد بگیر بالاخره اونم تو اون خانواده بزرگ شده

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
یعنی اگه بی محلش کنم دوسم خواهد داشت یا نه همینجور میمونه؟

بعضی مردا بخودشون میان ک چرا زنشون سکوت کرده بی توجه شده و میترسن ک زنشونو از دس بدن. اونموقع تغییرمیکنن. اما اگه نترسه ک از دستت بده ، براش اهمیتی نداره بی محلیت.

درهرصورت شما بی محلی کن بهش تا باهت حرف نزده بهش حرف نزن . غر نزن. سرت توکارخودت باشه. انقدردر روز سرتوگرم کن ک انرژیت کامل بره . اگه هم علتشو پرسید ک چرا ساکتی اصلا اصلا اصلا توضیح نده و علت اصلی رو نگو. فقط بگو یکم سرم شلوغه همین.

ببین مردا از زنی که خودشو بگیره وسکوت میکنه بدشون میاد حالا نمیدونم شوهرت هم همینطوره اگه آره تو جمع سکوت کن وباش حرف نزن اصلا طرفش هم نرو اونوقت میفهمه مشکل چی هست 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم