2777
2789
عنوان

کسی هست باهم رشد کنیم؟💚🌼☘

219 بازدید | 23 پست

سلام 

من تصمیم دارم یه سری کارها انجام بدم، یا ادامه بدم. اگه کسی تمایل داره باهم دیگه بهم کمک کنیم تا به رشد برسیم،من یه سری کار هارو اسم می برم ،انشاءالله که همراهی باشه بتونیم پیشرفت کنیم کنار هم🌼

ورزش

تحصیل

سیر و سلوک مذهبی مثل(نماز، نماز اول وقت،حضور قلب در نماز،نماز شب،اذکار،قرآن خوندن،دعا و چله برداشتن، کار کردن روی رذائل اخلاقی مثل غیبت و دروغ و گستاخی و بداخلاقی و .. ،کار کردن روی فضائل اخلاقی (به دست آوردن اینها) مثل صبر و خوش اخلاقی، کنترل چشم و نگاه و..،مطالعات مذهبی درباره مباحث اعتقادی و پذیرفتن با عقل و منطق، کتاب های مذهبی و دوره های مذهبی و شکرگذاری و محاسبه اعمال و ..)

خوندن کتاب های دیگه در زمینه های مفید مثل روانشناسی و سواد رابطه و سواد فرزند پروری و رمان و داستان های آموزنده و ..

کار کردن روی نقاط ضعف و تبدیل آنها به نقاط قوت

و .. 

نکته: بر اساس پیشنهادات به این لیست اضافه میشه💚

کاربری سال1399:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حاضرم✋

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟
نمیشه همشو با هم انجام داد یدفعه که... دونه دونه انجام بده عادت که شد عادت جدید بعدی رو اضافه کن

سلام ممنون از پیشنهاتون 

خیلی هاشو انجام دادم،هدف ادامه دادن هست 

و بله درسته حرف شما.

من در زمینه ی ورزش و معنویات و مطالعه روانشناسی و مراقبه و فرزند پروری شروع کردم چند وقته.و بهش پایب ...

سلام چقدر خوب 

منم تو بخش معنویات ریا نباشه پیشرفت داشتم 

شما ایتا دارید؟