2777
2789

من پسرم سه ماهشه میبرم حموم ی زیر انداز داره میزارم رو اون دراز بکشه بعد با لیف تنش رو میشورم بعدشم با شامپو سرش، رو بعدشم با ی آفتابه کوچولو خریدم باهاش اب میریزم رو تن و سرش، خیلی دوست داره اصلا گریه نمیکنه 

سکوت سرشار از ناگفته هاست

حموم کردن نوزادو من اینجور حموم میرد اول محیط حموم رو گرم میکردم اما نه خیلی داغ ها بعد خودم مینشستم رو صندلی کوتاه روی پاهام یه شال مینداختم بچه رو تو بغلم میگرفتم اول بدنشو صابون میزدم بعد آب میگرفتم بعد میرفتم سراع سرش، کوچولو کوچولو با مشت آب پر میکردم از اول سر میریختم تا پشتش یه جور میریختم تو چشمش و گوشش آب نره بعد یه کوچولو شامپو و دوباره همونجور آب میگرفتم بعد با دستم که خس بود صورتشو اروم میشستم انقدر این روش خوبه که بچه جیکشم درنمیاد خیلی هم خونسرد باش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول که بچه رو دم بدقیقه بچسبونیم به سینه.هر بار یک کوچولو مک میزنه خواب می‌ره.تا ده روز تحمل کنید کلا جریان شیر روان میشه.گاهی به بچه بعد از چهل روز آب جوشیده بدون قند بدید.باعث میشه تاب آوریش برا درد بیشتر بشه.

به بچه تازه بدنیا اومده نوک قاشق کرده بدید .روده رو تمیز می‌کنه و زردی نمیاره.بعد شیر دادن سعی کنید شیر رو بدوشید.هم شیرتون زیاد میشه هم اون بقیه رو بعد اینکه بچه شیر خورد بدین بهش تپل مدل بشه.

تا شش ماهگی سعی کنید کهنه براش استفاده کنید.تا خیس شد عوض کنید.

اینها برا زیر یک سال

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

درمورد شیر دادن حتما حتما حتما گوشت آبگوشت کله پاچه جیگر فراوون بخور زیادها روزنه سیصدگرم گوشت حتما بخور شیرت بزار رمق داشته باشه شیر از گاوداری بخر بجوشون زیاد بخور کره محلی روغن زرد تو غذاهات و آب میوه های طبیعی حسابی بخودت برس تا شیرت جون داشته باشه بچه گرسنه نمونه و یک کمک هم بیار گنار خودت یه وقتایی بچه رو بده به اون تو بخواب، کارای خونه و اشپزی رو کس دیگه انجام بده برات.... حتما سعی کن تغذیه خوب طبیعی باشه که بچه شیرخشکی نشه الان اکثر بچها شیرخشکی ان

درمورد پوشک کردن شبها و زمستون ها تو شب پوشک کن ولی روزها که هوا گرمه باز بزار بچه رو زیرش یه دستمال از اونا که جیش توش نفوذ نمیکنه بنداز

تا چلگی هم میتونی پتوشو حالت قنداقی ببندی تا آروم بخوابه

بعد حموم هم با روغن زیتون ماساژ بده 

یک شب درمیان اگه بتونی با روغن زیتون طبیعی ماساژش بدی عالی میشه

حتما سوره غاشیه و آیت الکرسی ناس فلق رو بنویس کنار نوزاد بزار قران بالاسر هر دوتون حتما بزار...

حموم کردن نوزادو من اینجور حموم میرد اول محیط حموم رو گرم میکردم اما نه خیلی داغ ها بعد خودم مینشستم ...

خیلی عالی

مامان من هم همین کار را می‌کنه واقعا بچه آرامش داره اما من خودم میترسم هنوز😁

اول که بچه رو دم بدقیقه بچسبونیم به سینه.هر بار یک کوچولو مک میزنه خواب می‌ره.تا ده روز تحمل کنید کل ...

چرا تا ۶ماهگی کهنه؟

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
چرا تا ۶ماهگی کهنه؟

پوشک حوریه که منتظر میشن چند بار بچه ادرار کنه عوض کنن.چون به لحاظ اقتصادی هم بصرفه نیس.

ولی کهنه اینجور نیس.از رو پلاستیک نگاه می‌کنی خیس شد عوض میکنید .

بعد از شش ماهگی من بچه رو زیاد جیش میگیرم.

ولی همیشه شبها پوشک میکنم.بچه با خیس شدن کهنه بیتابی می‌کنه ولی با پوشک نه.

البته نوزاد زیر شش ماه اینطور نیست

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
پوشک حوریه که منتظر میشن چند بار بچه ادرار کنه عوض کنن.چون به لحاظ اقتصادی هم بصرفه نیس. ولی کهنه ا ...

من الان دخترم چند روز دیگه ۶ماهش میشه

شبها پوشک میکنم روزها کهنه

یعنی روزی بدونه فقط پوشک استفاده میشه

از این به بعدم همینطوری ادامه بدم؟

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان