2777
2789
عنوان

تو زندگی نسبت به چه چیزی ذوق و شوق دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 48 پست
برای بچتون؟  البته من خودم بچه نیستم ولی ذوق نگاه کردن به این‌ چیزا رو دارم یه بار با دیدن یه ...

خیر 

برای خودم و همسرم 

مخصوصا که وسایل رو بهم نمیدیم و اینجوریه که دو تا ماشین کنترلی و دو تا هلی کوپتر داریم 😄

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزم اخلاقشونو می شناسی که مثل خودشون باهاشون رفتار کن این که تنها باشی و حتی کسی رو نداشته باشی که ...

داغونم داداشم دیشب تا حالا انگار از خداشه همینطور ساکته، کاش خانوادم میگفتن میخندبدن بغل کردن بلد بودن، خشک بودن و رسمی از این ویژگی متنفرم در حدی که گاهی دلم میخواد ساطوریشون کنم روانم مریض شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر  برای خودم و همسرم  مخصوصا که وسایل رو بهم نمیدیم و اینجوریه که دو تا ماشین کنترلی و ...

جدنی همسرتونم ذوق اسباب بازی داره؟😂 با این روحیه همیشه جوون می مونید و بچه های خوشحال تری دارید😍

جدنی همسرتونم ذوق اسباب بازی داره؟😂 با این روحیه همیشه جوون می مونید و بچه های خوشحال تری دارید😍

بچه نداریم گل جان 

ما انتخاب کردیم رو خودمون تمرکز کنیم و راه کمال شخصی مون  طریق والد شدن نباشه

همسرم از من زنده دل تر هستند

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
داغونم داداشم دیشب تا حالا انگار از خداشه همینطور ساکته، کاش خانوادم میگفتن میخندبدن بغل کردن بلد بو ...

اون همین جور بزرگ شده و عادت کرده اگه کسی غیر از این باشه آرامشش رو به هم میزنه اما شاید وقتی ازدواج کنه و بچه داشته باشه از این لاک بیاد بیرون چون همسر و بچه نوع محبتی که بهشون داری با همه فرق داره

اما خودت تو محل کار یا تحصیل هیچ دوستی نداری که گهگاهی بتونی باهاش بری بیرون؟

بچه نداریم گل جان  ما انتخاب کردیم رو خودمون تمرکز کنیم و راه کمال شخصی مون  طریق والد شد ...

من کلا این چنین روحیه ای رو خیلی دوست دارم امیدوارم همیشه در کنار هم شاداب و زنده دل باشید😍

من کلا این چنین روحیه ای رو خیلی دوست دارم امیدوارم همیشه در کنار هم شاداب و زنده دل باشید😍

مرسی مهربان

نه تو شهر تنهام مامانم یاورم بود که پنج ساله نیست

خدا رحمتشون کنه 

منم همین شکلیم ولی یه وقتایی گپ و گفت داریم با خانواده دل تنگیمون رو یکمی رفع می کنیم ولی چه فایده که از یه مدت دیگه داداشم میره خوابگاه و من می مونم و مامانم اونم از نظر روحی و جسمی خیلی آسیب پذیر شده و نمی تونه باهام جایی بیاد

دوستامم کلا ول کردم اکثر دوستی ها همش مسخره بازین حتی اگه کسی باهات نمیاد خودت یه وقتایی برو بیرون بین مردم توی پارک بچه ها رو تماشا کن هیچی مثل دنیای واقعی نمیشه مجازی دردی از آدم دوا نمی کنه من یه وقتایی خیلی دلم می گیره میرم کنار مدرسه ای که بیشتر از همه دنیا باهاش خاطره داشتم حتی اگه شده باشه پنج دقیقه بچه دبیرستانی ها رو نگاه می کنم 

دوست دارم برم جاهای شلوغ و مردم رو ببینم این جوری حس می کنم که هنوز زنده ام 

همین الان بخوام بگم ذوق بچه دار شدن، البته خدا رو شکر یکی دارم، برای دومی خیلی دیر شده و برنامه داری ...

ان شاء الله😍

امیدوارم خواسته دلتون با مصلحتتون یکی باشه و به واقعیت تبدیل بشه :)

ان شاء الله😍 امیدوارم خواسته دلتون با مصلحتتون یکی باشه و به واقعیت تبدیل بشه :)

ممنونم عزیزم♥️خانواده ای که بتونم بهش تکیه کنم ندارم همه ی دلخوشیم همسر و بچه یا بچه ها اگه قسمتم باشه

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

ممنونم عزیزم♥️خانواده ای که بتونم بهش تکیه کنم ندارم همه ی دلخوشیم همسر و بچه یا بچه ها اگه قسمتم با ...

خواهش می کنم بزرگترین دل خوشی ها همین ها هستن خدا نگهدارشون باشه و به سلامتی قدم نو رسیده هم اضافه بشه😍

خواهش می کنم بزرگترین دل خوشی ها همین ها هستن خدا نگهدارشون باشه و به سلامتی قدم نو رسیده هم اضافه ب ...

ممنونم عزیزم از لطف و دعای خیر و صفای دل شما، انشالله خدا بهترین ها رو نصیب تون کنه و آرزوهاتون و خیر تون یکی باشن♥️

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

خدا رحمتشون کنه  منم همین شکلیم ولی یه وقتایی گپ و گفت داریم با خانواده دل تنگیمون رو یکمی رفع ...

منم🥹

شلوغی میخوام، تنهایی رفتن بده چون شهرمون کوچیکه همو میشناسن زود آشنا میبینن حس یدیه از دور ببیننن تنها تو پارک نشستم شما کدوم شهری