2777
2789
عنوان

مصرف لتروزول برای بارداری

95 بازدید | 11 پست

من الان ۶ ماهه لتروزول و اچ سی جی استفاده می کنم ولی هنوز باردار نشدم  هر بار هم فولیکول بالای ۲۰ دارم  نمیدونم  ا تنها بدم یا نه؟  خسته شدم

شوهرت آزمایش اسپرم داده ؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوساله استفاده میکنم و بدون هیچ مشکلی هنوز باردار نشدم... شوهرمم آزمایش داد عکس رنگی هم گرفتم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
منم دوساله استفاده میکنم و بدون هیچ مشکلی هنوز باردار نشدم... شوهرمم آزمایش داد عکس رنگی هم گرفتم

دو سال خسته نشدید  شما هم هر ماه سونو میدید ما هم هیچ مشکلی نداریم الآن ۶ ماه شده هیچ خبری نیست

دو سال خسته نشدید  شما هم هر ماه سونو میدید ما هم هیچ مشکلی نداریم الآن ۶ ماه شده هیچ خبری نیست

منم هر ماه سونو فولیکول دادم

قرص لتروزول و کلوموفین و امپولهای هاچ ام جی و اس سی جی و سینال آف هم زدم... متفورمین و فولیک اسید هم میخورم....

چرا دیگه خسته شدم این دفعه دیگه دکتر نرفتم الان دیروز تا حالا پریودیم تموم شده دیگه نرفتم بهم دارو بده...

وزنم بالا نیست ولی الان رژیم گرفتم و روزی یه ساعت ورزش میکنم شاید مفید باشه🥴

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

سلام منم 13 ماهه مثل شمام ، لتروزول خوردم عکس رنگی دادم همسرم مشکل نداره ولی نمیدونم چرا نمیشه