2777
2789

سلام دوستان من معلم هستم و الان حامله شدم و هفته ای دو روز باید یه مسیر ۴۵الی ۱ ساعتی رو برم.و برگردم بقیه روزا رام تقریبا نزدیکه

الان حدودا دوماهه باردارم و مشکلی ندارم دکترم قبول کرده ک برام مرخصی بنویسه(بدون اصرار من)

اینم بگم ک من شبایی ک میخام برم مدرسه تاصب کابوس میبینم و خیلی استرسی میشم 

بعد الان ب نظرتون اگ دکتر برام مرخصی بنویسه حقوقم حلال نیست؟؟

من گذشته از مسیری ک دو روز در هفته باید برم خیلی استرس میکشم حالا شما بگید مرخصی بگیرم یا نه؟؟

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوقت حلال چرا نباشه اگه خدای نکرده بچه چیزش بشه چی حق اون حلال

مطمعنید شما ؟

خیلی تو شکم😪

سلام خانم معلم . خدا قوت. نه مرخصی حقته و از شیر مادر هم  حلالتره. چون قانونی حداکثر 4 ماه در ح ...

اره ۴ ماه استعلاجی رومیدونم 

ولی فک میکردم در صورتی ک مشکل حاد داشته باشی

اره ۴ ماه استعلاجی رومیدونم  ولی فک میکردم در صورتی ک مشکل حاد داشته باشی

برای شما قطعا 4ماه نمیدن .اینم بگم مرخصی بیشتر از 3روز،باید تایید پزشک فرهنگیان باشد و با مجوز اون میشه مرخصی تمدید کرد. که چون برای بارداری9ماه میدن .بعید میدونم قبل از تولد زیاد مرخصی بدهند. شاید بتونی یکماه قبل از بارداری بگیری