2777
2789
عنوان

خیلی روزای بدی گذروندم..💔💔

111 بازدید | 6 پست

میخوام یکاری انجام بدم..

که میدونم باهاش آینده ام تضمینه..به این کار علاقه هم دارم به شدت..میدونم با شروعش روزای بدم تموم میشن..روزای سختم تموم میشن..

دیگه مجبور نیستم روزی ۷ ۸ تا آرامبخش بخورم ...

فقط مشکل اینه توی این کار خیلی از آدما قضاوت میکنن و حرف میزنن بهت..من با غریبه ها مشکلی ندارم..با آشناها مشکل دارم...چون افسردگی دارم روحیه ام خیلی ضعیفه..میترسم..میترسم نتونم قضاوت هارو تحمل کنم و آخرش بد بشه..نمیدونم واقعا..چقد بده روحیه تاثیر پذیر چقد بده افسردگی

چیکار کنم به نظرتون؟؟؟

نمیخوامم بخاطر حرف مردم آرزو به دلم بمونه

حداقل اگه نشد هم خیالم راحت باشه کع امتحان کردم و نشد ..نه این که بگم کاش انجام می‌دادم..

لطفا نپرسید چه کاریه

میخوام بلاگر بدون چهره بشم..

خانوادم مشکلی ندارن چهرمو نشون بدم...محدودیت ندارم..قیافه بدی هم ندارم تعریف از خود نباشه اگه منو نمیخورین از لحاظ قیافه و هیکل همه ازم مدام تعریف میکنن..

ولی بخاطر این ک کسی منو نشناسه و قضاوت نشم و اعتماد به نفسم کمه..میخوام بدون چهره باشم..تا اگه پیشرفت نکردم مردم بهم سرکوفت نزنن..

بچه ها حالم بده چیکار کنم😭😭😭

دعا کنید زودتر خوب شم...❤️‍🩹

باز یکی از خودش اومد تعریف کنه بگه از خودم تعریف نباشه 

https://www.karzar.net/visa.   . برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این لینک تو امضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات

بلاگر شدن راحت نیست قضیه اصلی هم همینه 

نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی یه واقعیته اونایی که روحیشون ضعیفه و حرف و قضاوت دیگران ناراحت میشن نمیتونن بلاگر شن اصلا حالا چه با چهره چه بی چهره فرقی نمیکنه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز یکی از خودش اومد تعریف کنه بگه از خودم تعریف نباشه  

خب تعریف کنه چیزی از شما کم میشه 😑

نمیشه که دروغ بگه بگه من زشتم و اینا

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بلاگر شدن راحت نیست قضیه اصلی هم همینه  نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی یه واقعیته اونایی که ر ...

اخه علاقه دارم

میخوام از تجربیاتم بگم ۴ نفر امید بدم

نمیخوام ب دلم بمونه

دعا کنید زودتر خوب شم...❤️‍🩹
اخه علاقه دارم میخوام از تجربیاتم بگم ۴ نفر امید بدم نمیخوام ب دلم بمونه

خب سخته باید مطمئن باشی همون اول کاری جا نزنی چون همون قسمت سختشم اولشه انقدررر توهین میبینی که نگو انقدر ناامیدت میکنن با خودت میگی نمیشه بهش نمیرسم ولی بلاگری اینجوریه یه مدت نه چندان کمی هیییی فعالیت میکنی و هیچی بی هیچی یدفعه معروف میشی