2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب مگه اون میاد با حساب کتاب ما، پول از ما بگیره ؟! 

خودش حساب می کنه، میگه اینقدر میشه 

در هر صورت طلا فروش سود خوبی از مشتری میگیره وگرنه طلافروش نمی شد و باید دکونش را جمع می کرد 

ممنون .

ولی یهو ضرب۳۱ درصد کنیم هم همون میشه. دیگه ،؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

توی شهر ما خدانکنه بری طلافروشی ماشین حساب گوشیتو وا کنی....دیگ طلا نمیفروشن

..اینو. خودم خیلی بارها دیدم 

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

همه جا سود مغازه هفت درصد هست اگر بیشتر حساب کردن قبول نکنید و فرار کنید از مغازه اش که بیشرفه 

اگر کمتر از هفت درصد حساب کردن ادم خوبیه مشتری بشید.

ارزش طلا خام هم میشه وزن طلا ضرب در قیمت روی تابلو

برای سود مغازه دار باید ارزش خام طلا رو ضرب در هفت صدم کنید اسمشو گذاشتم ایکس 

درصد اجرت ساخت هم مثلا همون نمونه رو از چند تا مغازه دار سوال کنید که اجرت اش چند درصده، مستعمل اجرت نداره هواستون باشه مستعمل رو جای طلای نو بهتون قالب نکنن

اجرت ساخت هم به سازنده طلا میرسه مثلا اگر فرض کنیم گفته پونزده درصده باید پونزده صدم رو ضرب در قیمت خام طلا کنید. اسمشو گذاشتم ایگرگ.

حالا میمونه مالیات  برای مالیات باید اول ایکس و ایگرگ رو باهم جمع ببندید و بعد ضرب در نه صدم کنید اسمشو گذاشتم ضد 

در آخر قیمت خام رو به علاوه ایکس به علاوه ایگرگ به علاوه ضد میکنید و همون عدد رو کارت میکشید .