2777
2789
عنوان

جذب خواستگار

320 بازدید | 22 پست

سلام ، من از یه آقا پسری خوشم اومده ، مغازه دار هم هست، میخواستم بدونم چه طوری به خواستگار تبدیلش کنم، خیلی ضایعه که هر روز برم مغازش تا منو ببینه، از طرفی هم شهر کوچیک زندگی میکنم ، دیگران حساس میشن. آخه چکار کنم...

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب..ما پسریم خجالت میکشیم ب دخترا نگاه کنیم😂 بخدا

اره واقعا خجالت میکشید😐

یجوری خیره میشن پسرا من تو اینه به خودم اینجوری خیره نمیشم خجالتشون بریزه چی میشه پس؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

برو بگو بهش اگه آدم باشه قبول میکنه شایدم خودش از خداخواست و بخواد ازدواج کنه... اما اگر گفت نه و یاخواست سواستفاده کنه و این حرفا.... مثل یه اشغال شوتش کن از زندگیت بیرون

نگاش کن 

یه پسر مغروری توی دانشگامون بود شبیه یکی از فامیلامون بود یبار روبروم ایستاده بود با دوستش حرف میزد من زل زده بودم بهش رو حساب اینکه شبیه فامیلمونه هی میگفتم چقدر شبیهشه 

آغآاااااا این دیگه ما رو ول نکرد هی میومد دور و برم عاشق شده بود 😁