2777
2789

میخوام سر و کارشون با دین و قرآن باشه و از دعاهای شیطانی استفاده نکنه.مجرب باشه و بتونه( طلس م) رو باطل کنه.مطمئن هم هستم که برای شخص مورد نظرم جادووو کردن.اگر هم خودتون سوره ای از قرآن می شناسید یا از دعاهای مفاتیح و نتیجه گرفتین راهنمایی کنید.

برو مسجد محل

از امام جماعت مسجد سوال کن کمکت میکنن

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این که فکر کنم جنگیره 🙁سرچ کردم.نه بابا من از این چیزها میترسم.پای این چیزها رو نباید به زندگی باز ...

دولت ترکیه بیمارستان در اختیارش گذاشته تا افراد جن زده رو درمان کنه بوسیله موکل هاش مسلمون هم هست