2777
2789

تو باید الویت خودت باشی کاریو از سر ترس اینکه از دستش بدی نکنی

اون باید ناراحت بشه از اینکه تورو از دست بده 

همیشه به چشم تجربه بهش نگاه کن و نیاز و لذت خودت الویتت باشه 

اگه خودتو دسته بالا بگیری و به هر چیزی که خاست جواب مثبت ندی اونم بیشتر قدرتو میدونه

چهارچوب و قوانین و درخواستتو بهش بگو و اگه دوستت داشته باشه کاری نمیکنه که خلاف نظر باشه که ناراحت شی

متاسفانه ما خانوما به اکثرمون یاد دادن که وایسیم تا انتخاب بشیم تا بسوزیمو بسازیم

همیشه جوری باش بترسه از دستت بده و با احتیاط باهات برخورد کنه

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین واقعیت حتی تو دوران نامزدی آفرین  زنان زیرک

دقیقا

همیشه باید باور داشته باشی به این قلبا تا اونم انرژی تورو بگیره و بفهمه 

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

از من رید ت زندگیم رفت 😔💔

به جهنم یه تجربه بدست اوردی

هیچ کسس قدرت خراب کردن زندگیه تورو نداره

سلام.متاسفانه والدین توی این زمینه مهارتهای اجتماعیشون ضعیفه.توی یه خونه بین برادر و خواهر برای پوششون توی خونه فرق میگذارن.دخترش از ساعت نه شب کمی دیرتر بیاد باید به زمین و زمان حساب پس بده ولی پسرش اگر چهار صبح هم بیاد خونه برای خودش مردی شده،درحالی که دختر خانمش دیر اومده چون تاکسی گیرش نیومد ولی پسرش داشت خوش گذرونی میکرد.دختر خانم وقتی وارد رابطه ای میشه حتی رابطه ای که اشتباهه ادامه اش میده چون اون پسر رو حامی خودش میبینه و به این راحتی رهاش نمیکنه.تشکر از تاپیکتون.

سلام.عاطفی، خجالتی و زود رنج هستم.نگاه یه شهروند غربی رو به زندگی دارم. باور دارم که نیمه های گمشده با پذیرش نکات منفی همدیگر و داشتن مهارتهای اجتماعی زندگی عاشقانه ای خواهند داشت.پراگ پایتخت جمهوری چک رو دوست دارم.اقتصاد آزاد،شفاف و رقابتی که نشانه لیبرال دمکراسی هستش رو بهش علاقه دارم.حقوق بشر،حقوق حیوانات و حقوق پرندگان رو احترام میگذارم.به طبیعت نیاز دارم پس ازش مراقبت میکنم. ارادتمند شما امین هستم از شمال.تشکر که وقت گذاشتین.
به جهنم یه تجربه بدست اوردی هیچ کسس قدرت خراب کردن زندگیه تورو نداره

تایپک میخونی ..نابود شدم ...حالم خیلی بده فقط دارم گریه میکنم 😔😔😔💔💔

قسم ب روزی ک دلت را شکستن مرحمی نداری جز خدایت😔🖤♥️
سلام.متاسفانه والدین توی این زمینه مهارتهای اجتماعیشون ضعیفه.توی یه خونه بین برادر و خواهر برای پوشش ...

من خودم توی رابطه م و اوایلش زیاد به پارتنرم توجهی نمیکردم تلاش کرد منو بدست بیاره و الان که فهمیده دوسش دارم عوض شده و اونه که از من انتظار داره

منم همیشه دلم میخاد با سیاست رفتار کنم چون متاسفانه بلانسبت شما مردا جنبه عشق پاک یه زنو ندارن

جانم بهم بگو چیشده

جوابتو دادم اونور

جانم بهم بگو چیشده

پسره عاشقم کرد ...الان بهم بی محلی می‌کنه ..تازه جوری حرف میزنه انگار ی جمعیت براش صف کشیدن خیلی خودشو میگیره ..الان حتی پیام هامو سین نمیزنه..اون همه عشق دوست داشتن کجا رفت 😔💔💔💔دارم دیونه میشم ..آخرین پیامم خیلی غم انگیز بود اون عین خیالش نبود از صبح پی دادم هنوز ج نمی‌ده میگه نمیشه وقت ندارم ..اگر سرم خلوت شد میزنگم 

پسره عاشقم کرد ...الان بهم بی محلی می‌کنه ..تازه جوری حرف میزنه انگار ی جمعیت براش صف کشیدن خیلی خود ...

هیچ گهیم نیس والا 

اینقد بهش بها دادی که دور ورداشته

گوشیتو بذار کنار و یه مدت اصلا سمت اینترنت نرو

خودتو سرگرم کن برو بیرون حرفای دلتو بنویس از زخمای قلبت بپرس چی میتونه بهترشون کنه 

هرروز حالات روحیتو یادداشت کن 

مدیتیشن کن خیلی کمکت میکنه

ولی حتی اگه از درد مردی هم اصلاااا بهش پیام نده

کلا گوشیتو بده یه مدت دست یکی

هیچ گهیم نیس والا  اینقد بهش بها دادی که دور ورداشته گوشیتو بذار کنار و یه مدت اصلا سمت اینتر ...

کسیو ندارم صبح تا شب خونه ام ..تک دخترم کسی هم پیشم نیست ..اجازه ندارم برم بیرون محدودم غیب ..مثل دیونه ها ت اتاق میچرخم گریه میکنم روز ب روز حالم خرابتر میشه خقم این نبود ...دلم میخواد صبح بیدار نشم خسته شدم 😔💔💔💔

کسیو ندارم صبح تا شب خونه ام ..تک دخترم کسی هم پیشم نیست ..اجازه ندارم برم بیرون محدودم غیب ..مثل دی ...

هیییی بابا جمع کن خودتو

دنیا که همیشه اینجوری نمیمونه دختر

اون ادم به وضوح داره نشون میده لیاقتتو نداره بیخودی نچسب بهش تو لایق بهتر از اینایی