گیسو۵۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 795 عنوان دخترااا بیاین نظر بدین.. 64 بازدید | 9 پست اینو اول بگم سنم کم نیست دختر بچه نیستم..ولی دوستام شبا بیرونن تا ۱۲ ۱ شب ولی من اوکی نیستم خانوادمم براشون عجیبه زود میخوابن کلا..الان تولد دوستمه از ۹ شب تا ۱۲...زودم برگردم نمیشه..بعد ۹ بزنم بیرون استرس میگیرم خانوادمم پایه نیستن..میشه زودترم تولدو بگیره کیکو من قراره درست کنم میدونه شراطیمو ولی گذاشته ۹شب👀 چیکار کنم کنسل کنم؟😅 1402/10/18 | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22082 با مامانت برو ک گیر نباشن همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
گیسو۵۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 795 با مامانت برو ک گیر نباشن نمیشه پایه نیست اصلا😅 ولی مرسی پیشنهاد خوبی بود
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22082 نمیشه پایه نیست اصلا😅 ولی مرسی پیشنهاد خوبی بود کاش خواهرت بودم نکبت😐بهشون بگو و توضیح بده بهشون دیگه بگو ۹ میرم ۱۰ بیام همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
گیسو۵۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 795 بگو شرایط تولد اینجوریه منم دوست دارم برم بعدم برو مرسی من تو فکر کنسل کردن بودم چون میشه ۷ یا ۸ تولدووگرفت قراره کافه باشه
گیسو۵۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 795 کاش خواهرت بودم نکبت😐 بهشون بگو و توضیح بده بهشون دیگه بگو ۹ میرم ۱۰ بیام چرا دوس داشتی خواهرم بودی😂😅 ولی خداییش ۹ برم نمیشه ۱۰ بیام فقط ۲۰ دیقه تو راهم ولی میشه فقط یکی دو ساعت بمونم..گفتم ناراحت نشه..
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22082 چرا دوس داشتی خواهرم بودی😂😅 ولی خداییش ۹ برم نمیشه ۱۰ بیام فقط ۲۰ دیقه تو راهم ولی میشه فقط یکی دو ... فک کردم نزدیکه همون ۱۲ بیا چون ب راحتی میتونستم بپیچونیمهم ت کیف کنی هم من😐 همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
گیسو۵۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 795 کاش خواهرت بودم نکبت😐 بهشون بگو و توضیح بده بهشون دیگه بگو ۹ میرم ۱۰ بیام حالا من خواهر دارم ولی اصلا پایه نیستن میرم بشون اویزونمیشم بریم بیرون اینا اصلاااا نمیان میگن ولمون کن😂😂 همش تو خونن نمیدونم چشونه..ولی کاش یه خواهر خوبو پایه داشتم مثل تو😅
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22082 حالا من خواهر دارم ولی اصلا پایه نیستن میرم بشون اویزونمیشم بریم بیرون اینا اصلاااا نمیان میگن ولمو ... 😂😂😂 میبینی جاهامون عوض شده همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️