2777
2789

دوستان من وقت آزاد زیاد دارم، در واقع دوجا سرکار میرم ولی ۳ روزش عصرا کاملا بیکارم و فقط باید حضور فیزیکی داشنه باشم، توی این زمان میتونم زبان بخونم یا یه کار در زمینه شغلم آموزش ببینم ولی اصلا حسش نیست، همه زمانمو به بطالت میگذرونم، چکار کنم انگیزم بیشتر بشه و وقتمو هدر ندم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد از خودت کار نکش. شاید اون تایم دیگه برای استراحت ذهنت هست که انگیزه نمیگیری یه وقتایی آد ...

خودمم همین حسو دارم، حس میکنم مغزم خستس، آخه روزهایی که نصف روز خونه هستم هم مشغول آشپزی یا مرتب کردن خونم، ولی بازم برای این اوقات بیکاری عذاب وجدان دارم

خودمم همین حسو دارم، حس میکنم مغزم خستس، آخه روزهایی که نصف روز خونه هستم هم مشغول آشپزی یا مرتب کرد ...

نه دیگه این عذاب وجدان نیست ، خطای فکرت هست

اگه بیش از حد خودتو درگیر کنی و بخودت فرصت استراحت و تنبلی لازم رو‌ندی ، یهو زده میشی و همه چی رو ول میکنی.

آهسته رو پیوسته رو

نه دیگه این عذاب وجدان نیست ، خطای فکرت هست اگه بیش از حد خودتو درگیر کنی و بخودت فرصت استراحت و تن ...

اره خب شاید چون قبلا سرم خیلی شلوغ تر بوده الان به این‌ چند ساعت تنبلی عادت ندارم

اینطور مواقع برای اموات خانواده هدیه ای بفرست. مثلا یه تسبیح صلوات.  خوشحالمون کن. یا کتاب بخو ...

حتما عزیزم، فاتحه خوندم و صلوات میفرستم انشالله، کتاب زیاد میخوندم یه مدته کمتر شده ولی حتما دوباره شروع میکنم❤