2777
2789

سلام دوستان ‌کسی تجربه تخمک کشی با ذخیره کم رو داشته ؟ امکان تخمک کشی موفق تو دوره اول بوده ؟ 

من ماه قبل تو سیکل تخمک کشی نبودم ولی یه فولیکول بیشتر نداشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱.۴۲  دکتر میگه فقط تخمک کشی کنم انتقال نمیدم طبیعی اقدام کن

پس چرا تخمک کشی کنی!!! منم دقیفا ۱.۴۲ ام

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من ماه قبل با سوزن باردارشدم پوچ بود 

یعنی چی با سوزن...الان چرا انتقال نمیده دکترن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
ک ذخیره ام اگر کمتر شد جنین فریز داشته باشم  شما تو اقدامید ؟  من ماه قبل با hmg و hcg ب ...

اونهمه امپول بزنی و عمل بکنی خب انتقالم میدی دیگه‌‌.مگ چنسالته چن وقته اقدامی 

ک ذخیره ام اگر کمتر شد جنین فریز داشته باشم  شما تو اقدامید ؟  من ماه قبل با hmg و hcg ب ...

من ده ساله منتظرم نمیشه مشکلیم ندارم نمیدونم چرا نمیشه...ای وی افم چنسال پیش کردم نشد بعد عید دوباره میرم

من ده ساله منتظرم نمیشه مشکلیم ندارم نمیدونم چرا نمیشه...ای وی افم چنسال پیش کردم نشد بعد عید دوباره ...

شما چند سالتونه ؟ فولیکولاتون خوبه ؟ 

مال من ماه قبل سوزن hmg و hcg تجویز کرد ک فولیکولام تحریک شه همون ماه باردارشدم ولی پوچ بود سقط شد

۳۲ سه ماه  شما بچه دارید ؟ به شما نگفتن چون ذخیره کمه باید تخمک کشی کنی ؟

ن ندارم...من کردم قبلا ۳تا جنین بیشتر نشد ک نگرف..بعد عید دوباره میرم

شما چند سالتونه ؟ فولیکولاتون خوبه ؟  مال من ماه قبل سوزن hmg و hcg تجویز کرد ک فولیکولام تحری ...

۳۵...اره قبلا خیلی خوب بود فولیکولام ولی نمیگرف امسال یکم ضعیف شده