2777
2789

سلام دوستان ‌کسی تجربه تخمک کشی با ذخیره کم رو داشته ؟ امکان تخمک کشی موفق تو دوره اول بوده ؟ 

من ماه قبل تو سیکل تخمک کشی نبودم ولی یه فولیکول بیشتر نداشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱.۴۲  دکتر میگه فقط تخمک کشی کنم انتقال نمیدم طبیعی اقدام کن

پس چرا تخمک کشی کنی!!! منم دقیفا ۱.۴۲ ام

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من ماه قبل با سوزن باردارشدم پوچ بود 

یعنی چی با سوزن...الان چرا انتقال نمیده دکترن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
ک ذخیره ام اگر کمتر شد جنین فریز داشته باشم  شما تو اقدامید ؟  من ماه قبل با hmg و hcg ب ...

اونهمه امپول بزنی و عمل بکنی خب انتقالم میدی دیگه‌‌.مگ چنسالته چن وقته اقدامی 

ک ذخیره ام اگر کمتر شد جنین فریز داشته باشم  شما تو اقدامید ؟  من ماه قبل با hmg و hcg ب ...

من ده ساله منتظرم نمیشه مشکلیم ندارم نمیدونم چرا نمیشه...ای وی افم چنسال پیش کردم نشد بعد عید دوباره میرم

من ده ساله منتظرم نمیشه مشکلیم ندارم نمیدونم چرا نمیشه...ای وی افم چنسال پیش کردم نشد بعد عید دوباره ...

شما چند سالتونه ؟ فولیکولاتون خوبه ؟ 

مال من ماه قبل سوزن hmg و hcg تجویز کرد ک فولیکولام تحریک شه همون ماه باردارشدم ولی پوچ بود سقط شد

۳۲ سه ماه  شما بچه دارید ؟ به شما نگفتن چون ذخیره کمه باید تخمک کشی کنی ؟

ن ندارم...من کردم قبلا ۳تا جنین بیشتر نشد ک نگرف..بعد عید دوباره میرم

شما چند سالتونه ؟ فولیکولاتون خوبه ؟  مال من ماه قبل سوزن hmg و hcg تجویز کرد ک فولیکولام تحری ...

۳۵...اره قبلا خیلی خوب بود فولیکولام ولی نمیگرف امسال یکم ضعیف شده