2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شیر خشک مخصوص بچه های بزرگتر رو بگیر

آپتامیلم داره

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

تجربه ش رو ندارم ولی اینکه برای بچه های بزرگتره احتمال زیاد بشه.یه دونه بگیر امتحان کن

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers
عزیزم من هم آپتامیل خوردم هم نان بنظرم نان خیلى خوشمزه تره

درود به شما من آقا هستم اگه تجربه دارین ممنون میشم بیشتر بگین شیر خشک نان قیمتش چجوریه چون من شنیده بودم آپتامیل بدمزس نمیدونم ایراد داره آدم بالغ بخوره یا نه 

درود به شما من آقا هستم اگه تجربه دارین ممنون میشم بیشتر بگین شیر خشک نان قیمتش چجوریه چون من شنیده ...

اگه نوزاد دارید میتونید بخرید اخیرا شیرخشک هارو با کدملی نوزاد میدن

همه ی شیرها قیمتشون تقریبا یکسانه

اگه نوزاد دارید میتونید بخرید اخیرا شیرخشک هارو با کدملی نوزاد میدن همه ی شیرها قیمتشون تقریبا یکسا ...

نه برای مصرف خودم میخوام بگیرم گفتین نان خوبه همونو امتحان میکنم