2777
2789
عنوان

بیاید بگم شوهرم چی گفت بهم

284 بازدید | 24 پست

بچه ها بخونید توروخدا برام مهمه

یادتونه گفتم شوهرم خودشو چس کرده دو روزه حرف نمیزنه باهام

صب که رفته سرکار پیام داده چرا اصلا ازم نمیپرسی چرا ناراحتم چرا واست مهم نیست حالم و ...

درحالی که من دو بار ازش پرسیدم دقیقا که چیزی شده و گفت نه

منم به قول شما گفتم شاید رفته تو قار تنهاییش و خودش اوکی میشه

حالا منم بهش گفتم که شب اومدی خونه باهم صحبت میکنیم

چجوری رفتار کنم شب باهاش چیا بگم

ولی من مطمئنم که چشم خوردیم چون همیشه وقتی یکی از فامیلامون می‌بینیم اینجوری میشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاي شب بيا صحبت ميكنيم مينوشتي منكه پرسيدم تو نخاستي جواب بدي منم راحتت گذاشتم حالا بگو چته تخم سگ ...

اخه تو پیام نمیشه خیلی راحب این چیزا صحبت کرد گفتم بزارم شب که اومد صحبت کنیم بهتره واسه جفتمون

شب اومد بهش بگو بیاد بغلت بوسش کن بگو عشقم چش شده چرا ناراحته منم خیلی بهت فکر میکردم اما گفتم اگ زیاد بپرسم شاید ناراحت بشی حالا بگو چیشده عزیز دلم

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
چجوری مثلا قربون صدقه‌ش برم موقع صحبت اوکیه ؟ مثلا بگم من که ازت پرسیدم قربونت برم خوبه اینجوری؟

آره عزیزم خوبه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️