2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوم  herbal essenses 

اگراشتباه نکرده باشم 

من همه این هارو داشتم. فکرنکنم کسی بتونه پیدا کنه. من کلکسیون خمیر دندان و شامپو وصابون و ادکلن را دارم 

اخ ببخشید هربال شامپو بود ببخشید

❤️بیادتان می آورم تا همیشه بدانید که زیباترین منش آدمی ، محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست چه به دشمن ، که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست❤️
آهان.. لطفا ادامه بدین،، قیمتش هم مهم نیس

ولی سخت میتونی پیدا کنی  کدوم شهرساکن هستی ؟ 

سوم.  پاندا 

❤️بیادتان می آورم تا همیشه بدانید که زیباترین منش آدمی ، محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست چه به دشمن ، که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست❤️

پپسودنت 

خمیردندان اکوا فرش 

Oral be. 230/000

Aqwa 95/000

ایوب صبری »»۱۰۰/۰۰۰ تومن ساخت ترکیه 

اینها محشرند

Oral be. 230/000 Aqwa 95/000 ایوب صبری »»۱۰۰/۰۰۰ تومن ساخت ترکیه  اینها محشرند

من اورال بی گرفتم استفاده کردم به نظرم واسه دندونای حساس زیاد خوب نیست 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

من اورالی بی گرفتم استفاده کردم به نظرم واسه دندونای حساس زیاد خوب نیست 

اخه عزیزم خودت میگی دندون حساس 

پس باید سنسوداین میزدی

اخه عزیزم خودت میگی دندون حساس  پس باید سنسوداین میزدی

اره اونو چندین ساله میگیرم عالیه 

ولی اومدم تنوع بدم اورال گرفتم ولی راضی نبودم 

اره اونو چندین ساله میگیرم عالیه  ولی اومدم تنوع بدم اورال گرفتم ولی راضی نبودم

خب ببین باید اورال بی هم که میزدی برای حساس میگرفتی  بعدم چرا دندونات حساس شده شاید میری دو میدانی. یا طناب میزنی یا ورزش زور دار رژیمی 

خب ببین باید اورال بی هم که میزدی برای حساس میگرفتی  بعدم چرا دندونات حساس شده شاید میری دو مید ...

نه اصلا رژیم و اینا نیست 

من پنج سال پیش کل دندونامو درست کردم با بی هوشی 

به شدت از دندون پزشکی میترسم از اون موقع تا حالا هم سنسودای میزنم 

الان یکی از دندونام رسیده به عصب انقد میترسم برم درستش کنم  که حد نداره 

بعد من وقتی مسواک میزنم لثه هام درد میگیره واسه همینم سنسوداین میزنم 

نه اصلا رژیم و اینا نیست  من پنج سال پیش کل دندونامو درست کردم با بی هوشی  به شدت از دند ...

حتما صبح ها و اخرشبها از محلول اب نمک استفاده کن. حتماااااا

Oral be. 230/000 Aqwa 95/000 ایوب صبری »»۱۰۰/۰۰۰ تومن ساخت ترکیه  اینها محشرند

خمیر دندانی ک زیاد کف نکنه ولی قیمتش بالا باشه ..

خوبه ؟ تقریبا هیچ کفی نده

اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)
نه اصلا رژیم و اینا نیست  من پنج سال پیش کل دندونامو درست کردم با بی هوشی  به شدت از دند ...

سنسوداین شما هم زیاد کف نمیکنه ؟

اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)