2777
2789

خانمها من تو شهرستانم.غریبم اینجا فعلا

همسرم حقوش ۱۰ تومنه.مستاجریم یک پراید داریم

دو دختر ۵ و ۸ ساله دارم

من دوماهه سرکار میرم از ۸تا ۳

حقوقش پنج تومن بود.دیگه نمیخوان برم چون با این حقوق نمیصرفه دختر کوچیکم تو خونه تنهاست .بزرگه خودش میره مدرسه میاد میره .اصلا وقت نمیکنم بهشون برسم.

حالا امروز یک شغل جدید بهم پیشنها دادن با حقوق ده تومن و بیمه واداری نیمه دولتی 

منتها ساعات کاریش زیاده ۷تا ۶ بعدظهر....یعنی ۶صیح بزنم ییرون عصر هم برسم خونه ۷ شب شده

باتوجه به شرایطم و بنظرتون برم سرکار؟

بچه ها رو چیکار کنم؟ 

والا من بودم میرفتم

بچه هم بزرگ میشه دیه ما مامانمون تا شب سرکار بود چی شدیم مگه 💚

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار تمام وقت واسه خانوم وقتی کسی رو نداری بچه هارو پیشش بزاری خوب نیست.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

نه خیلی خیلی سخته اینجوری 

چون بچه هات کوچیکن

اگه بزرگتر بودن میشد. بعد ناهار و صبحونه ی این دوتا بچه چی میشه . رسیدگی نمیخوان؟ درس و تکلیف ندارن؟ تازه خودت خسته و کوفته بیای باید بری پای گاز و درس و بچه

شاید چند روز اول از پسش بر بیای بعدش کم میاری 

خود اونجا که نیمه دولتیه مهد کودک نداره برای نگهداری بچه هاتون؟ یا جایی بذاریش، ممکنه موقعیت از دست ...

نه نداره..مهد کنار خونمونه ..بچه مو چندوقت گذاشتم چون ۶ صبح باید بیدار میشدتا تاساعت ۴ تو مهد بود.خیلی براش سخت بود .دیگخ نرفت مهد تنها تو خونه وامیسته