بچه ها اگر تاپیکا قبلمو ببینید متوجه مشکلاتم میشید بعدم همش اینستا کیلیپا میفرسته که زن باید اینجوری باشه اونجوری باشه تا حالا چقدر برام فرستاده ،بعد من یه دونه براش فرستادم کلی چیز بهم گفت بعدم قهر کرده 😏الان من دیوانه ام حساسم یا ........ خواهشاً راهکار بدید چکار کنم خسته شدم ، چند روزی هست کلا حوصله ندارم نمیدونم چشه ازشون میپرسم میگه فقط ولم کن بزار تو حال خودم باشم🥲
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ی متن بود که که میگفت همسایه خودتون رو با دیگران مقایسه نکنید باعث میشه اونا زده بشن و اینا تازه با ...
اصلا چیز بدی نگفتی. الکی قهر کرده
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.