2777
2789

بچه ها اگر تاپیکا قبلمو ببینید متوجه مشکلاتم می‌شید بعدم همش اینستا کیلیپا می‌فرسته که زن باید اینجوری باشه اونجوری باشه تا حالا چقدر برام فرستاده ،بعد من یه دونه براش فرستادم کلی چیز بهم گفت بعدم قهر کرده 😏الان من دیوانه ام حساسم یا ........ خواهشاً راهکار بدید چکار کنم خسته شدم ، چند روزی هست کلا حوصله ندارم نمی‌دونم چشه ازشون میپرسم میگه فقط ولم کن بزار تو حال خودم باشم🥲

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️

دقیقا چی فرستادی براش؟ 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا چی فرستادی براش؟ 

ی متن بود که که می‌گفت همسایه خودتون رو با دیگران مقایسه نکنید باعث میشه اونا زده بشن و اینا تازه بالاش هشتگ بود هردو بدانیم

شوهر منم سرویس کرده 

یمدت همش از اینا می‌فرستاد که شوهر میاد خونه به آرامش نیاز داره 

خدا شاهده من اصلا کاریشم نداشتم 

بعد از اینا فرستاد که بی پولی همسرتون ودرک کنید .الان همه مردم تو فشارن🤕

اعصابم خورد شد یادش افتادم😡

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
ی متن بود که که می‌گفت همسایه خودتون رو با دیگران مقایسه نکنید باعث میشه اونا زده بشن و اینا تازه با ...

اصلا چیز بدی نگفتی. الکی قهر کرده

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
شوهر منم سرویس کرده  یمدت همش از اینا می‌فرستاد که شوهر میاد خونه به آرامش نیاز داره  خد ...

دقیقت برا منم همینارو میفرسته😏کاری بهش ندارم تقدم روزی یه بار خیلی بشه دوبار کوتاه حرف می‌زنیم بعدم هفته یکگه بار کلا همو میبینیم اونم چند ساعت کلا