2777
2789

خانما تا حالا تو یکی از قابلمه هاش برنج درست کردین؟

خراب نمیشه؟

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زودپز دوقلو هم اومد☹️

اره

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور

نه برنج نذاشتم تا حالا..چون جنسشون انگار استیله.چیزای خشک درست کنم مثل برنج سیاه میشه

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
زود پز دوقلو نشنیده بودم عکسشو میزاری؟

زود پز دوقلو نشنیده بودم عکسشو میزاری؟

بهم نچسبیده..دوتا زودپزه ک سایزاشون فرق میکنه ولی درشون مشترکه

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
آها اتفاقا من دقیقا فک کردم مثله فلاکس دوقلو چسبیده بهمن🤭

من ک کلا از زودپز میترسم.چ اینا ک مثلا جدیدن چ قدیمی ها😂یه بار خونمون ترکید بخاطر زودپز

بچه ها قیمتشون چقدره الان ؟!؟

اره اسی ما درست میکنیم برنج 

مشلکی نداره 

البته به صورت دم پختی چلو کش رو تا حالا امتحان نکردیم

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
من ک کلا از زودپز میترسم.چ اینا ک مثلا جدیدن چ قدیمی ها😂یه بار خونمون ترکید بخاطر زودپز

😅😅😅زودپز مادرشوهرم یبار ترکید شوهره بیچارمو گرفت ببین شش هاشو سوراخ کرد ۱۲روز بیمارستان بود ۶ساعت زیر عمل خدا رحم کرد بهش اون موقع هنوز ازدواج نکرده بودیم الان هنوز جاش رو بدنشه منم خیلی میترسم ولی از این قابلمه ای ها دارم که نمیترکه

😅😅😅زودپز مادرشوهرم یبار ترکید شوهره بیچارمو گرفت ببین شش هاشو سوراخ کرد ۱۲روز بیمارستان بود ۶ساعت ...

وای چ بد ..خدا رحم کرده پس..ن ما خونه نبودیم اومدیم دیدیم سقف ریخته.زودپز افتاده حیاط..من مثلا مهمون داشته باشم از۱۲ ظهر خورشتمو میذارم تو قابلمه سنگی تا شب جا میفته...واقعا زودپز رو بیخودی توی جهازم خریدم 

وای چ بد ..خدا رحم کرده پس..ن ما خونه نبودیم اومدیم دیدیم سقف ریخته.زودپز افتاده حیاط..من مثلا مهمون ...

آره دقیقا من زود پز بزارم بالاسرشم ولی خوب خدایی بعضی اوقات واقعا به دادم میرسه دیر میشه غذام