کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸 به نام زن زندگی آزادی. دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم. بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هیچی میگن هنوز جدانشده افتاده با میثم ابراهیمی دخترشم کلا دیگه نمیزارع ازش عکسی چون خودش کلینیک زیباییشو به واسطه شهرت دخترش افتتاح کرده
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
بچهه بود میگفت بهت گیلاس نمیدم بگو بابا امید بخره اون و میگه
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
کیو میگی ..اون که شایعه شده جدا شده با یه خواننده ایه!!مماخ عملیه دیگه ..برای فالورر جمع کردن داره این کارو میکنن باشوهرم هست طلاق نگرفته ..برای جذب فالووور خوانندهه هم هیچی نمیگه ولی لو رفت با کارش که کاراشون الکیه فقط اون خواننده هه بد اسمش در میره بعدش..