2777
2789

سلام دوستای عزیزم، من چند ساله  ازدواج کردم هر موقع خانواده همسرم حرفی بزنن که تیکه به حساب بیاد یا منو ناراحت کنه جوابشون رو نمیدم، نه بلدم جواب بدم نه دوست دارم دل بشکنم یا بی احترامی کنم، اما میام خونه ناراحتم بعضی حرفاشون هم چند بار گفتن نه یکبار.

ما تو یه واحد جدا از خونه پدر همسرم هست زندگی میکنیم. همسرم شغل داره خداروشکر اما بعد از کرونا کارش کم شد الان خداروشکر خوبه اما با این حال چون پول پیش هر سال اضافه میکنن و هزینه های جانبی داره شغلش نتونستیم ماشین بخریم چند بار اقدام کردیم برای گرفتن وام چون پولمون کم بود اما نشد، ۲۰‌ بار حداقل ثبت نام کردیم تو سایت ایران خودرو اما هیچ وقت اسممون در نیومد، وقتی صحبت خرید ماشین میشد خونه پدرم یا پدر همسرم هیچکس بجز پدر خودم نگفت رو کمک منم حساب کنید و واقعا چندین بار به همسرم گفته من آنقدر پس انداز دارم میتونم بدم بت میخوای ماشین بخری یجوری هم گفته که من نشنیدم.

اما وقتی میریم خونه پدر همسرم نه تنها حرفی  از کمک نمیزنن! حتی بعضی وقتا میشینن از ماشین خریدن این و اون حرف میزنن یا حرفایی میزنن که واضحه دارن به ما تیکه میندازن دلمون میشکنه.

من اصلا چشمم به دست کسی نیست اما وقتی میبینم بین پسر و دختر فرق میذارن دلم میشکنه و دلم بحال شوهرم میسوزه، البته اگه فرق بذارن ولی حداقل دل مارو نشکونن با پز دادن یا حرفای بیخودی من برام مهم نیست که فرق میذارن چون چشم داشتی به مال و اموالشون ندارم!

متاسفانه کاری از دستت برنمیاد برای حرف اونها...همینکه اینجا حرف بزنی شاید یکم سبکت کنه...
امیدوارم خیلییی زود یه ماشین درخور بتونین بخرین و کلی باهاش خاطره قشنگ بسازین

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدا یاد میگیری که چه جوری همسرتو ببری بالا جلو خانواده ش فعلا هیچی نگو تا بدونی چه جوری وارد کنایه هاشون شی تا به موقع جوابشونو با احترام بدی که این فرق گذاشتن باعث نشه بچه ها باهم حالت رقابت پیدا کنن اعتماد بنفسشون بیاد پایین

جوابشونو بده به همین سادگی منم قبلا جواب نمیدادم اما الان سریع واکنش نشون میدم چون انقدر حرف شنیدم ا ...

منم حالم بد میشه، ما اصلا ولخرج هم نیستیم اما چند روز پیش پدرش و خواهرش داشتن از کسی تعریف میکردن میگفتن خانومه فلانی رو (شوهرش) رو خونه دار کردن ماشین دار کرد! خانم فلانی خیلی مدیریتش خوبه! برا این جواب داشتم اما بازم حرف نزدم فقط اومدم به شوهرم گفتم و اونم گفت دیگه نمیریم خونشون! اما فقط در حد حرفه مگه میشه از پدر و مادر برید بهش گفتم نمیتونی قطع رابطه کنی الکی حرفش هم نزن! نمیشه اصلا درست نیست 

متاسفانه کاری از دستت برنمیاد برای حرف اونها...همینکه اینجا حرف بزنی شاید یکم سبکت کنه... امیدوارم خ ...

ممنون عزیزم من قبل از اینکه این حرفاشون زیاد بشه واقعا حسرت ماشین هاشون رو نمی‌خوردم ناراحت نبودم میگفتم ماهم می‌خریم خدا کمک میکنم می‌خریم هر چی که بخوایم اما وقتی این حرفاشون زیاد شده یکاری کردن که حالم بد بشه حسودی کنم نمی‌دونم اسمش حسادت یا نه

ممنون عزیزم من قبل از اینکه این حرفاشون زیاد بشه واقعا حسرت ماشین هاشون رو نمی‌خوردم ناراحت نبودم می ...

میفهمم حساست کردن...نذار با حرفاشون بت انرژی منفی بدن
حرف ماشین شد خودتو سرگرم گوشی کن یا برو دستشویی یا برو اب بخور...نمیدونم یجوری از اون فضا دور شو...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
اول یاد بگیر به خودت احترام بزاری کسی که بهت تیکه میندازه باید جوابشو بدی نه اینکه اونو ناراحت نکنی ...

خب واقعا بلد نیستم اون لحظه دهنم قفل میشه به ذهنم جواب به درد بخوری نمی‌رسه. اتفاقا دوست دارم حاضر جواب باشم اما تا حدی که بی احترامی نشه و طرف دیگه دهنش بسته بشه اما نمیتونم حرف بزنم صدام می‌لرزه استرس میگیرم من اصلا قبل ازدواج آدم استرسی نبودم

بنظر مت داری ادای خوبا رو درمیاری با خودت روراست باش چون یه بار گفتی دلم میشکنه وقتی می بینم فرق می ...

نه اصلا متوجه منظورم نشدید، گفتم فرق میذارن به دامادشون پول قرض میدم وام براشون میگیرن و.... برای پسرشون نه! اما میان جلو داماد جوری با پسرشون حرف میزنن که دلش بشکنه خوردش میکنن، همسرم چند روز خودش بهم گفت دلم شکسته ازشون. خونه شون هم بدن به داماد به من ربطی نداره اما حداقل میتونن قبل حرف زدن فکر کنن و با حرفاشون دل پسر خودشون رو نکشنن!