سلام دوستای عزیزم، من چند ساله ازدواج کردم هر موقع خانواده همسرم حرفی بزنن که تیکه به حساب بیاد یا منو ناراحت کنه جوابشون رو نمیدم، نه بلدم جواب بدم نه دوست دارم دل بشکنم یا بی احترامی کنم، اما میام خونه ناراحتم بعضی حرفاشون هم چند بار گفتن نه یکبار.
ما تو یه واحد جدا از خونه پدر همسرم هست زندگی میکنیم. همسرم شغل داره خداروشکر اما بعد از کرونا کارش کم شد الان خداروشکر خوبه اما با این حال چون پول پیش هر سال اضافه میکنن و هزینه های جانبی داره شغلش نتونستیم ماشین بخریم چند بار اقدام کردیم برای گرفتن وام چون پولمون کم بود اما نشد، ۲۰ بار حداقل ثبت نام کردیم تو سایت ایران خودرو اما هیچ وقت اسممون در نیومد، وقتی صحبت خرید ماشین میشد خونه پدرم یا پدر همسرم هیچکس بجز پدر خودم نگفت رو کمک منم حساب کنید و واقعا چندین بار به همسرم گفته من آنقدر پس انداز دارم میتونم بدم بت میخوای ماشین بخری یجوری هم گفته که من نشنیدم.
اما وقتی میریم خونه پدر همسرم نه تنها حرفی از کمک نمیزنن! حتی بعضی وقتا میشینن از ماشین خریدن این و اون حرف میزنن یا حرفایی میزنن که واضحه دارن به ما تیکه میندازن دلمون میشکنه.
من اصلا چشمم به دست کسی نیست اما وقتی میبینم بین پسر و دختر فرق میذارن دلم میشکنه و دلم بحال شوهرم میسوزه، البته اگه فرق بذارن ولی حداقل دل مارو نشکونن با پز دادن یا حرفای بیخودی من برام مهم نیست که فرق میذارن چون چشم داشتی به مال و اموالشون ندارم!