خواهرم میخواد طلاق بگیره و چون قهر کرده اومده خونمون دوباره و اینکه همیشه دعوا دارن و نمیشه و شوهرش واقعا مزخرفه ۴ماهه زندگی کردن زیر یه سقف و الان خودش بخواد طلاق بگیره چجوری مهریه بگیره ؟ اصلا میشه مهریه بگیره ؟باید کجا بره و چیکار کنه برای مهریه و بعد هم ثبت طلاق کجا باید رفت ممنون میشم بگید
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عع چجوری آخه مگه نمیگن اگه زن خودش طلاق بگیره مهریه تعلق نمیگیره حالا خواهرم خودش میخواد طلاق بگیره هر چی طلا و اینا داشت برا شوهرش فروخت ولی نامرد بهش محبت و توجه هم نمیکنه و اصلا بهش نگفتم بمون حتی انقد گریه میکنه ناراحته خیلییییییی مادر شوهرش جهاز نداد عروسی نگرفت و طلای خودشو فروخت خواهرم که جهاز پسر رو هم خرید
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️