2777
2789
خییییلی عالیه من چندبار خریدم،هر بار یه بویی میده،، اصلش خیییلی کمه،ولی خیلی مشتیه!!

من یه بار دوستم زده بود عاشقش شدم ولی الان که شوهرم میزنه فضای باز خیلی خوبه ها فقط هوا گرم میهش حالم بد میشه در حالی که کم میزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه زشتی خب هم عطره بد بود هم افغانیا  لطفاً ازشون حمایت نکنید هر چی میکشیم از همین اتباع وحشی&n ...

نه عزیزم اینجور نگو همه که مثل هم نیستن 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما کِی انقدر نژادپرست و وحشتناک شدیم!😐

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

من خوشم نمیاد

خیلی بوی شیرینی داره دلو میزنه، توی تابستونم که بدترهه. 

اون دوستمونم درست گفت ، من کارگرای افغان رو دیدم یا یه عروسیم رفتم بعضیاشون این بو رو میدن، حالا نمیدونم این عطرو میزنن یا نه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

من یه بار دوستم زده بود عاشقش شدم ولی الان که شوهرم میزنه فضای باز خیلی خوبه ها فقط هوا گرم میهش حال ...

عارع

بویش لحظه ای خیلی خاطره انگیزه

من یه بار اصلش رو بو کردم،طرف حتی نزاشت درش رو باز کنم،میگفت فروشی نیس،بویش کمی با نمونه های مشابه تفاوت داشت..

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌