2777
2789
عنوان

التماس میکنم بیاید😭دخترم همش خوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 58 پست
عزیزم من یه خانم بزرگ همین مریضی رو گرفتم نمیتونستم از جا بلند شم همش بی‌حال و خواب آلود یجا افتاده ...

توروخدا راست میگی؟؟

یعنی دخترت بدون دارو همش میخوابید؟؟

توروخدا ارومم کن لطفا😭😭😭😭😭😭

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی شماام میگی چون چند وقت درست نتونسته غذا بخوره الان بی جون شده؟؟ به خدا نمیدونی چقدرررر حالم بد ...

چقدر سختش میکنی والا منم مریض شدم شبانه روز میخوابیدم بزور غذا درست میکردم پسرم چندروزه خوب شده دیشب ۸ خوابید تا صبح 

توروخدا راست میگی؟؟ یعنی دخترت بدون دارو همش میخوابید؟؟ توروخدا ارومم کن لطفا😭😭😭😭😭😭

ببین دارو ک می‌خورد ولی خواب آورم نبودن قشنگ ما 1 ماه دستمون بند بود همش خواب بودیم از پا درمون آورد من خودم دیگه ب گریه افتاده بودم خیلی سخته خدا کنه نگیره کسی 

چقدر سختش میکنی والا منم مریض شدم شبانه روز میخوابیدم بزور غذا درست میکردم پسرم چندروزه خوب شده دیشب ...

تو طول روز هم میخوابید؟؟

الان فقط دارو برای اسهال و قطره برای اسفراغ(اخه چندبار اسهال و استفراغم کر)یه شربت مترانیدازول 

نگران نباش عزیزم همین داروهای حالت تهوع و اسهال همش که باعث خواب الودگی میشه 

بعد یه ادم مریض معمولا یا خوابه یا دراز کشیده 

زمان میبره خوب بشه این مدت یکم بدنش ضعیف شده

ببین دارو ک می‌خورد ولی خواب آورم نبودن قشنگ ما 1 ماه دستمون بند بود همش خواب بودیم از پا درمون آورد ...

دعا کن برا دختر منم😭