2777
2789
عنوان

رد شدن در گواهینامه برای چندمین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 2811 بازدید | 83 پست
خیلی ستمه واقعا اونم الان که ماهی یبار امتحانه

واقعا؟ من دوسال پیش گرفتم فک کنم هفته ای یبار بود

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

گواهینامه گرفتن مهم نیست خیلیا گرفتن مهم اینه که بتونی تو شهر بشینی من بعد از ۵سال که گواهینامه گرفتم به ترسم غلبه کردم و کلاس رانندگی آزاد نوشتم هم یه آقایی که شوتی سوار بود و آموزش رانندگی میداد پیدا کردم اون رانندم کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂اخه من در صحنه حضور داشتم باهم ثبت نام کردیم من بار سوم قبول شدم اون بار ۱۲ ام😂😂

پس بگو 😂😂😂 الان ماشین می‌تونه روشن کنه یا نه 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
5غلط

پی دی اف های سوالای راهورو جور کن،همونارو حفظ کن ،برو امتحان بده

من باراول قبول شدم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یا خوده خداااااااا مرد بود یازن؟؟؟؟ چه پیگیر من بار سوم ک رفتم گفتم قبول نشم جرمیدم همه رو میریزم ...

زن بود 

من خودم دفعه پنجم قبول شدم هر سری با ناراحتی می رفتم خونه اونوقت اون خانومه همچین اعتماد به نفسی داشت که باید می‌دیدی تازه می گفت هنوزم وقت دارم

الحمد لله کما هو اهله
بیشتر از ۷بار رد شدم شوهرم نمیبرتم تمرین فقط ماهی یبار میتونم تمرین کنم.  اخه خوب چطوری قبول بش ...

اگه هزینه شوداری بروبامربی تمرین کلیپهای اینستارونگاه کن من زنداداشم بدونه تمرین اضافی با۱۲جلسه فقط قبول شداونم شانسی

به کسی نگو امتحان میدی  زمانی که من میرفتم امتحان بدم یه خانومه بود دوسال پشت هم میومد امتحان ...

فک نمیکرد باید یه چند جلسه تمرینی برداره؟!

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

پس بگو 😂😂😂 الان ماشین می‌تونه روشن کنه یا نه 

والا روشن ک میکنه ولی در همون حد میمونه دیگ روندنشو فک نکنم جرات کنه یا شوهرش بزاره چون تابستون مثلا با ماشین اومد خونه مادرشوهرم(هردو روستا ان) بعد میخاسته بره داخل حیاط کلا سمت شاگرد و زده بود ب دیوار😄

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

بیشتر از ۷بار رد شدم شوهرم نمیبرتم تمرین فقط ماهی یبار میتونم تمرین کنم.  اخه خوب چطوری قبول بش ...

مربیت مرد نبود؟

مربی مرد محشره 

یکم پول جمع کن یه دو جلسه خصوصی با یه مرد بگیر 

قبول میشی