2777
2789

چطور رفتار میکنین ،البته بگم هیچ بحث و جدلی پیش نیومده ،فقط شوهرم باهاش دعوا کرده مسئله به من مربوط نبوده،اونم با من قهر کرده،از فردا مادرش از بیمارستان میاد،باید بریم پیشش،و باید باهاش روبرو بشم

بیخیال باش

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا از قهر کردن بدم میاد. ی سلام و احوالپرسی سرد بهتر از قهره.‌بالاخره برا همیشه که اینجوری نمیمو ...

خب اگه مطمئن باشین که جواب سلام نمیده چیکار میکنین،جوابمو نده واقعا ناراحت میشم 

نمیتونم بی خیال باشم اصلا،تو این شرایط بودی،سلام و احوالپرسی میکردی؟

من بارها و بارها تو این شرایط بودم سلام کردم گاهی جواب دادن و گاهی نه منم بعدش با خیال راحت کار خودمو کردم.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

خب نده، شما سلام و احوالپرسی ساده کنید  رفتار ایشون براتون مهم نباشه اما بنظرم سعی نکنید رابطه خیلی دوستانه باهاش داشته باشین  

شما شخصیت و اصالت خودتون رو حفظ کنید... اگه اون جواب سلام نمیده مشکل خودشه، شما کلاس خودت رو حفظ کن... ضمن اینکه از من به شما نصیحت خواهر و برادر قهر کنند دوباره با هم خوب میشن... این وسط شما و همسر خواهرشوهر نباید خودتون رو بده کنید... بعد ببین همسر ایشون رفتارش چه جوریه؟ معمولا مردها خودشون رو دخالت نمیدن

شما شخصیت و اصالت خودتون رو حفظ کنید... اگه اون جواب سلام نمیده مشکل خودشه، شما کلاس خودت رو حفظ کن. ...

بله درسته حرفاتون،من اصلا با کسی قهر نمیکنم،خودش بعد از بحث با همسرم،با منم بی دلیل قهر کرد