2777
2789
سلام‌وقت بخیرآیا داروی خاصی مصرف میکنید؟آیا مصرف زیاد حبوبات و گوشت و لبنیات قبل آزمایش داشتید؟ازمای ...

کودک سه ساله 

نسبت اوره به کراتین ۴۱  هست 

.میشه بگی مشکلی هست یانه علتم بگی خداخیرت بده 

کراتینش خوبه ۵۱/. پنجاه ویک صدم .اورش ۴۵.اورش نه تا بالاس.

سلام استارتر برای اوره بچتون چیکار کردین پایین اومد دکتر چی گفت منم پسرم ۳ شماره بالاس اوره خیلی نگر ...

کودک سه ساله 

نسبت اوره به کراتین ۴۱  هست 

.میشه بگی مشکلی هست یانه علتم بگی خداخیرت بده 

کراتینش خوبه ۵۱/. پنجاه ویک صدم .اورش ۴۵.اورش نه تا بالاس.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کودک سه ساله نسبت اوره به کراتین ۴۱ هست .میشه بگی مشکلی هست یانه علتم بگی خداخیرت بده کراتینش خوب ...

دکتر گفت علتش کم آبی بدنه چیزی نیست پسرم قند ناشتا بالاس تو رو خدا دعا کن چیزی نباشه 

دکتر گفت علتش کم آبی بدنه چیزی نیست پسرم قند ناشتا بالاس تو رو خدا دعا کن چیزی نباشه

شما تکرار نکردی ازمایش اوره؟الان یه دکتر بم میگ تکرار کن یکیم میگ کم ابی بدن نمیدونم چکارکنم 

بچه شما قبل ازمایش اب کم خورد ؟یا خدایی نکرده مریص بود اسهالی چیزی؟

ایشالا که چیزی نیست ایشالا همه بچه ها سلامت باشن .