2777
2789
عنوان

عفونت دندان، احساس نیش،😵😴

223 بازدید | 15 پست

یکی از دندونام عفونت کرده، قبلا پرش کرده بودم ولی بدون عصب کشی .. الان هم درد داره و هم نصف صورتم و اون قسمت مغزم انگار نیش میزنن بهش، یا انگار خنچر وارد میشه ..

دیروز حوالی ساعت ۵ و اینا ی اموکسی خوردم، ساعت ۱۲ و نیم نصف شب امروز هم ی اموکسی و میت .. دول، اسمش یادم نی، خوردمشون ولی حالم خوب نشده ..

الانم بعد چه تا سرچ با این روب رو میشم ک عفونت دندان میرع مغز و قلب و آدم رو میکسه🙄

میترسم ی جورایی..

چیکار کنم؟

ب قرص خوردن ادامه بدم یا چیکار انجام بدم !

اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)
خب قطعا باید بری دندون پزشکی .  ولی قبلش کپسول آموکسی رو باز کن  پدرش رو بریز روی همون د ...

انگار ب سرم نیش زده میشه ..

عفونت این کارو کردع؟!😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دندونپزشکی اگه عفونت زیاد باشه، دارو تزریقی تجویز می‌کنن اگه هم کم باشه قرص می‌نویسه باید سر ساعت بخوری. 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بخور. باید یهفته بخوری تا دردش رفع بشه. هر دردی و عفونتی نمیکشه. درلز مدت باشه خطرناکه

الان ۴ چهار روزع این دندون درد

اما احساس نیش خیلی وقت پیش هم بود، الانم ب اوج رسیدع، از داخل مغز انگار نیش میزنن

عزیزم خیالت راحت با یه آنتی بیوتیک تزریقی خوب میشی  فقط همین امروز صبح برو دنبالش .

اگ بمیرم چی ..

رسماااا تو مغزم رژه دارع میرع احساس میکنم ..

عزیزم خیالت راحت با یه آنتی بیوتیک تزریقی خوب میشی  فقط همین امروز صبح برو دنبالش .

راستش .... نگران خودم نیستم، نگران خونواده بعد خودم هستم اگ این اتفاق پیش بیاد ..

راستش .... نگران خودم نیستم، نگران خونواده بعد خودم هستم اگ این اتفاق پیش بیاد ..

دچار هجوم افکار شبانه شدی 

بابا یه دندون درده دیگه بزرگش نکن 

فردا برو دکتر بگو 

همونجا یه آنتی تزریق میکنن و مسکن قوی خوب میشی 

تب هم داری ؟!

آهان.. پس عفونت ک ب مغز نرسیده ؟!

نه اون عفونت یهو دو ماه طول می‌کشه 

نه چهار روز 

ولی حتما امروز صبح برو دنبالش 

الآنم برو پودر آموکسی بریز روش . 

برای آرامش خودت هم توی لیوان آب سوره والعصر بخون ، فوت کن و بخور آرامش میگیری